Battlestar Galactica
95/100 - 213×

Battlestar Galactica

Lidstvo žije ve hvězdném systému známém jako 12 kolonií. Celá civilizace je ale prakticky zničena Cylony, umělými bytostmi původně vytvořenými právě lidmi, která se ale za léta, co je žádný člověk nespatřil, samostatně vyvinula. Nyní pro přeživší představují silného nepřítele a do karet Cylonům hraje i fakt, že někteří jsou od lidí na pohled na nerozeznání. Co teď? Poslední nadějí může být nalezení dnes už spíše bájné 13. kolonie – Země. Úspěšný seriál vznikl na motivy 24-epizodního stejnojmenného seriálu z roku 1978 a po jeho ukončení se fanoušci dočkali i zatím dvou samostatných seriálových prequelů.

USA | 2003 | Ukončeno
vysílání
4 sezóny | Syfy | 43 minut


Battlestar Galactica - Hodnocení

Chceš taky hodnotit? Registruj se nebo se !
Kalam

slušný seroš, který trpí hlavně kvůli pár naprosto otřesným a otravným postavám, jinak kvalita dobrá

9.10.2018 | 2:15:32
VUDU1

veľmi kvalitný seriál – síce mi dosť často liezol na nervy Baltazar …ale inak nie je o čom – určite doporučujem

19.6.2018 | 22:25:52
JetPrawn

cekani na 3. serii expanze uz me celkem unavuje. proto sem zacal tento seros a po prvnich par epizodach musim rict ze me to velmi vtahlo, premyslim jestli si nechat nejakou hvezdu v rezerve na hodnoceni treba po 1 serii ale musim podporit hodnoceni vas vsech podemnou ma to velkou uroven :)

4.10.2017 | 21:01:33
Markykucerka

Tento seriál jsem dlouho odkládala a nechápu proč :-D neskutečně dobrý seriál :-D od samého začátku mě štval pošahanej génius Baltazar

10.9.2017 | 13:58:42
eL_pReZiDente

serial sa mi neskutočné páčil,bol som donho zažrany až až ale len jedno ma sralo na nom a to samotná postava prezidentky od začiatku až dokonca a to nebolo o sympatiach k samotnej herečky ale proste postava ako taká

13.8.2017 | 11:00:30
standwithfist

Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů vůbec, teď když jsem to po letech opět viděla jsem se nesmírně bavila a dokonce i příběh jsem lépe pochopila a přišel mi dokonalejší než před tím. Člověk musí do některých věcí dorůst.Charaktery postav jsou nádherně vykresleny. Ač nevojenský typ miluji díly kdy bojují, vymýšlí strategie, dokonce jsem dříve neocenila díly 3. série jako stávka tyliové lodi, nebo Paní Kingová a teď mě bavila politika a vše okolo. Rozvoj náboženství od mnohobožství k jednomu bohu. Metafyzika – andělé, boží záměr, sila nás přesahující, ať už to nazve člověk jakkoliv, to vše BSG má a je to dokonalé, ať už si každý říká, co chce.99,5% nej postavy a spousta lidí nesouhlasí – Roslin, Adama, Helo a Chief, nemusela jsem snad jen Karu. Nej epizoda Blood on the Scales.

10.3.2017 | 12:18:09
Hadoxy

Vyděl jsem to už 3krát. paráda

23.2.2017 | 17:14:52
Ages

Jeden z nejlepších sci-fi seriálů.

8.11.2016 | 22:12:58
Magyana

Neznám lepší sci-fi seriál.

7.4.2016 | 18:38:40
Kirk1

Ja len upresním čo písal Opicka … Film Razor je dejovo uloženy na koniec druhej serie treba si ho pozrieť po časti 2×17 Kapitánová ruka a za nim treba pozrieť Battlestar Galactica Razor Flashback Webisodes plynulo to na seba nadväzuje.

A len pre tých ktorý chcu niečo vedieť malo o prvých cylonoch a ako vyzerali ich prve Basestar a Raiders , Galactica … treba kuknúť BSG z roku 1978.

Ja som to žačal pozerať teraz znovu po par rokoch postupne od roku 1978 (už som v tretej serii :) ) a musím uznať že je to ešte lepšie ako si to matne pamätám a najmä som už pozabúdal kolko dôležitých vecí sa tam udialo. Perfetkné jednoducho odporúčam každému pozrieť.

26.3.2016 | 10:55:17

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK