Battlestar Galactica
95/100 - 219×

Battlestar Galactica

Lidstvo žije ve hvězdném systému známém jako 12 kolonií. Celá civilizace je ale prakticky zničena Cylony, umělými bytostmi původně vytvořenými právě lidmi, která se ale za léta, co je žádný člověk nespatřil, samostatně vyvinula. Nyní pro přeživší představují silného nepřítele a do karet Cylonům hraje i fakt, že někteří jsou od lidí na pohled na nerozeznání. Co teď? Poslední nadějí může být nalezení dnes už spíše bájné 13. kolonie – Země. Úspěšný seriál vznikl na motivy 24-epizodního stejnojmenného seriálu z roku 1978 a po jeho ukončení se fanoušci dočkali i zatím dvou samostatných seriálových prequelů.

USA | 2003 | Ukončeno
vysílání
4 sezóny | Syfy | 43 minut
žánr
Akční, Katastrofický, Sci-fi


Battlestar Galactica - Hodnocení

Chceš taky hodnotit? Registruj se nebo se !
Arken

Sci-fi seriál na vysoké úrovni.

30.10.2019 | 14:18:58
-Skinner-

Najlepší sci-fi seriál všetkých čias. Má všetko od skvelých postáv, bitiek až po náboženské témy.

10.8.2019 | 16:35:04
OndraHH

Můj asi nejoblíbenější sf seriál!

7.5.2019 | 9:41:13
Kalam

slušný seroš, který trpí hlavně kvůli pár naprosto otřesným a otravným postavám, jinak kvalita dobrá

9.10.2018 | 2:15:32
VUDU1

veľmi kvalitný seriál – síce mi dosť často liezol na nervy Baltazar …ale inak nie je o čom – určite doporučujem

19.6.2018 | 22:25:52
JetPrawn

cekani na 3. serii expanze uz me celkem unavuje. proto sem zacal tento seros a po prvnich par epizodach musim rict ze me to velmi vtahlo, premyslim jestli si nechat nejakou hvezdu v rezerve na hodnoceni treba po 1 serii ale musim podporit hodnoceni vas vsech podemnou ma to velkou uroven :)

4.10.2017 | 21:01:33
Markykucerka

Tento seriál jsem dlouho odkládala a nechápu proč :-D neskutečně dobrý seriál :-D od samého začátku mě štval pošahanej génius Baltazar

10.9.2017 | 13:58:42
eL_pReZiDente

serial sa mi neskutočné páčil,bol som donho zažrany až až ale len jedno ma sralo na nom a to samotná postava prezidentky od začiatku až dokonca a to nebolo o sympatiach k samotnej herečky ale proste postava ako taká

13.8.2017 | 11:00:30
standwithfist

Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů vůbec, teď když jsem to po letech opět viděla jsem se nesmírně bavila a dokonce i příběh jsem lépe pochopila a přišel mi dokonalejší než před tím. Člověk musí do některých věcí dorůst.Charaktery postav jsou nádherně vykresleny. Ač nevojenský typ miluji díly kdy bojují, vymýšlí strategie, dokonce jsem dříve neocenila díly 3. série jako stávka tyliové lodi, nebo Paní Kingová a teď mě bavila politika a vše okolo. Rozvoj náboženství od mnohobožství k jednomu bohu. Metafyzika – andělé, boží záměr, sila nás přesahující, ať už to nazve člověk jakkoliv, to vše BSG má a je to dokonalé, ať už si každý říká, co chce.99,5% nej postavy a spousta lidí nesouhlasí – Roslin, Adama, Helo a Chief, nemusela jsem snad jen Karu. Nej epizoda Blood on the Scales.

10.3.2017 | 12:18:09
Hadoxy

Vyděl jsem to už 3krát. paráda

23.2.2017 | 17:14:52

Nábor: Piš pro Ednu

Hodně našich fanoušků nám píše, že se chce na chodu Edny taktéž podílet. Hodně z vás však stále nenašlo odvahu nám napsat. Nyní máte možnost, abyste se stali naším redaktorem a pomohli nám s chodem celého webu.

Reklama

Žánr

Akční · Animovaný · Detektivní · Dětský · Dobrodružný · Dokumentární · Drama · Erotický · Fantasy · Historický · Hororový · Hudební · Katastrofický · Komedie · Komiksový · Krimi · Lékařský · Mysteriózní · Nadpřirozený · Parodie · Politický · Právnický · Psychologický · Reality show · Rodinný · Romantický · Sci-fi · Soap opera · Špionážní · Sportovní · Talk show · Thriller · Válečný · Western · Životopisný

Rok vzniku

starší · 2000 · 2001 · 2002 · 2003 · 2004 · 2005 · 2006 · 2007 · 2008 · 2009 · 2010 · 2011 · 2012 · 2013 · 2014 · 2015 · 2016 · 2017 · 2018 · 2019 · 2020 · 2021

Počáteční písmeno

123 · A · B · C · D · E · F · G · H · I · J · K · L · M · N · O · P · Q · R · S · T · U · V · W · X · Y · Z

Reklama