Robinsonův ostrov
63/100 - 35×

Robinsonův ostrov

Skupina odvážných Čechů se ponoří do napínavého, vyčerpávajícího a nebezpečného dobrodružství, ve kterém mohou získat dva a půl milionu korun a titul českého Robinsona. Tento televizní pořad moderuje Ondřej Novotný.

Česko | 2017 | Pauza
vysílání
2 sezóny | Nova | 50 minut
redaktoři
Fakulo


Dominik

Dominik

Pětadvacetiletý Dominik z Prahy se do Robinsonova ostrova přihlásil, aby si sáhl na úplné dno. Říká o sobě, že je nezlomný a srdečný, dřímají v něm vůdcovské ambice a ve hře bude vyžadovat fair play tak, jako v životě. Nejvíce se bojí sám sebe a k výhře se probojuje díky své chytrosti, síle a vůli.

Sezóny 1
2018 - 2018

  • Jméno: Dominik Luks
  • Věk: 25
  • Zaměstnání: fitness trenér
  • Bydliště: Praha
  • Rodinný stav: svobodný
  • Koníčky: MMA, cestování, psychologie
  • Tři slova, která mě vystihují: motivátor, srdečný, nezlomný
  • Proč jsem se přihlásil do Robinsonova ostrova: Chci si sáhnout na úplné dno, dokázat si nemožné a motivovat další lidi.
  • Tři věci, které bych si vzal na ostrov: nůž, telefon, ženu
  • Čeho se nejvíc bojím: Sám sebe.
  • Proč si myslím, že budu poslední Robinson na ostrově: Kvůli chytrosti, síle a vůli.
  • Čím budu prospěšný svému kmeni: Vůdčí osobností, motivací, vařením a sílou ve hrách.
  • Má největší slabost: Vařené vejce.
  • Co mi bude na ostrově nejvíce chybět: Přítelkyně a jídlo.
  • Jak jsem na Robinsonův ostrov připravoval: Vůbec nijak.
  • Co bych udělal s výhrou: Zaplatil si nějaké důležité věci, pomohl své mamce a dětem bez domova.
  • Na ostrov si beru tento talisman: Myšlenku na otce, protože je to můj hrdina.
  • Vzkaz rodině a blízkým: Držte mi palce.

Zdroj: TV Nova

Hodnocení

Chceš taky hodnotit? Registruj se nebo se !
Žádné hlasy s komentářem. Buď první!
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK