13108

13108

Jméno: jan sikorjak

Registrace: 1.2.2012 19:10

Sledováno: 4 měsíce 28 dní 15 hodin 59 minut (5349 epizod, 94 seriálů)


Hodnocení

|

Sledováno

|

Seriály v Bedně

  • Peaky Blinders (Gangy z Birminghamu)

    Peaky Blinders (Gangy z Birminghamu)

    Příběh opravdového gangu z Birminghamu, který své jméno získal podle žiletek, které si jeho členové zašíval do svých pokrývek hlav. Gang se během první světové války dostane do hledáčku britského inspektorka a irského konstábla, kteří se rozhodnou, že jejich kriminální činnost jednou provždy zastaví.

  • Person of Interest (Lovci zločinců)

    Person of Interest (Lovci zločinců)

    Společensko-kritický seriál od Jonathana Nolana (Temný rytíř), který odráží, stejně jako například Homeland, důsledky jedenáctého září. Především se ale zaměřuje na problematiku vládního sledování, a to očima akčního a špionážního thrilleru.

  • Project Blue Book (Projekt Modrá kniha)

    Project Blue Book (Projekt Modrá kniha)

    Doktor J. Allen Hynek je brilantní a podceňovaný vysokoškolský profesor. Americké letectvo ho najme, aby společně s Michaelem Quinnem po celé zemi sledovali letecké neidentifikované předměty a zjistili, co jsou zač.

  • Public Morals

    Public Morals

    Někteří poldové se musí přesně řídit pokyny, předpisy a zákony. Někteří ale mají práci o něco jednodušší, a tím pádem o mnoho složitější. Public Morals je oddělení newyorské policie, která v 60. letech 20. století pracuje na případech, během jejichž řešení se pohybuje na velice tenké hranici mezi tím, co je morální, a tím, co hraničí se zločinem.

  • Ray Donovan

    Ray Donovan

    Ray Donovan umí vyřešit jakýkoliv problém losangeleské smetánky. Na své vlastní potíže a na svou dysfunkční rodinu ale už vůbec nestačí. A když navíc propustí z vězení jeho otce, na radosti mu to rozhodně nepřidá.

  • The Rookie (Zelenáč)

    The Rookie (Zelenáč)

    John Nolan se rozhodne přestěhovat do Los Angeles, kde se chce stát policistou. Svůj životní sen si však začal vyplňoval poměrně pozdě, protože v jeho věku dosahují policisté svého vrcholu. Nyní se ocitá mezi nováčky, kterým je o 20 let méně. Nachází se tak na dlouhé cestě, která bude nebezpečná a nepředvídatelná. Příběh je inspirován skutečnými událostmi.

  • Rush

    Rush

    Doktor William Rush není jen tak ledajaký lékař. Dovolit si ho můžou jenom ti, kteří na to mají. Rush tak léčí výjimečné případy známých hvězd a bohaté smetánky. Přestože je vysoce diskrétní, o jeho etice a životním stylu by se lehce dalo poemizovat.

  • S.W.A.T.

    S.W.A.T.

    Afroamerický velitel jednotky S.W.A.T. stojí na pomezí, protože váhá mezi loajalitou k ulicím, na kterých vyrůstal, a ke svým kolegům. Jeho úkolem je vytvořit speciální jednotku, díky které nastolí v ulicích Los Angeles spravedlnost.

  • Salvation

    Salvation

    Mladý student, který se věnuje technologickému odvětví, se dozví znepokojující zprávu. K Zemi se blíží obrovský asteroid, který na ni dopadne za zhruba půl roku. Se svým odhalením se proto ihned svěří Pentagonu.

  • SEAL Team (Tým SEAL)

    SEAL Team (Tým SEAL)

    Seriál z prostředí elitní námořní jednotky SEALs nám ukáže, jak tito američtí vojáci vykonávají svou práci, která je velmi nebezpečná a zahrnuje spoustu rizik.

  • Sherlock

    Sherlock

    Britská minisérie z pera scenáristů Stevena Moffata a Marka Gatisse přivádí brilantního detektiva Sherlocka Holmese a jeho věrného společníka Johna Watsona do 21. století.

  • Shooter (Odstřelovač)

    Shooter (Odstřelovač)

    Seriál Shooter se soustředí na amerického vojenského odstřelovače, který je křivě obviněn z pokusu o zabití prezidenta.

  • Stranger Things

    Stranger Things

    Když se malý chlapec ztratí, jeho matka, přátelé a místní policie musí čelit děsivým, nadpřirozeným silám, aby ho získali zpět.

  • Strike (C.B. Strike)

    Strike (C.B. Strike)

    Psychicky i fyzicky poznamenaný veterán z Afghánistánu a bývalý člen speciální vyšetřovací jednotky Cormoran Strike si založí soukromou detektivní kancelář a začne využívat svých cenných zkušeností v honbě za zločinci. S tím mu pomáhá i jeho nová asistentka Robin, která brzy kouzlu detektivní práce propadne.

  • Suits (Kravaťáci)

    Suits (Kravaťáci)

    Dva právníci, jeden diplom. Geniální ztroskotanec, který se protlouká životem, se stane právníkem ve špičkové firmě. Poté, co se stane navzdory všem problémům skutečně právníkem, opouští firmu, do které nastupují noví advokáti.

  • Taxi Brooklyn

    Taxi Brooklyn

    Newyorský taxikář, který velmi dobře zná ulice New Yorku se stane řidičem newyorské policistky. Že vám to něco připomíná? Tak to by mělo, seriál je totiž na motivy úspěšné filmové série série Taxi a v hlavních rolí se vám představí Chyler Leigh a Jacky Ido.

  • The Terror

    The Terror

    Britské královské námořnictvo pátrá roku 1847 na Arktidě po výpravě sira Johna Franklina, která se za neznámých a dosud neobjasněných důvodů ztratila.

  • True Detective (Temný případ)

    True Detective (Temný případ)

    Stanice HBO představuje nový formát osmidílného seriálu. V každé sérii se rozehrává zcela nový příběh s novými postavami, které řeší jeden velký a temný případ. Z pohledu detektivů i kriminálníků divák proniká nejen do policejního vyšetřování, ale také svědomí postav, a skrze ne zcela lineární vyprávění v nečernobílém světě nadnáší zásadní filozofické otázky života.

  • Two and a Half Men (Dva a půl chlapa)

    Two and a Half Men (Dva a půl chlapa)

    Charlie si užíval pohodlnosti svobodného života, krásných aut, rychlých žen a domu jen pro sebe. To však už neplatí, dům začal sdílet se svým bratrem Alanem a jeho synkem Jakem a tato skutečnost komplikuje i ostatní oblasti jeho života. Na vše, co život přináší, ale už není sám, je jich přímo dva a půl!

  • Tyrant (Tyran)

    Tyrant (Tyran)

    Bassam „Barry“ Al Fayeed žije už několik let v Los Angeles se svou americkou manželkou Molly a dvěma dětmi. S rodinou se ale po dvaceti letech v Americe vrátí do své rodné (fiktivní) země Abbudin na Blízkém východě kvůli svatbě svého synovce. Bassam a všichni jeho příbuzní se tak setkávají na hranici střetu dvou odlišných kultur v zemi, která je pro někoho domovem a pro jiného nepochopitelnou cizinou. Seriál produkují tvůrci Homelandu (a původního izraelského seriálu Prisoners of War) Howard Gordon a Gideon Raff.


Filtr seriálů