5825

5825

Jméno: Michal Š.

Registrace: 4.12.2014 10:19

Sledováno: 2 dny 17 hodin 13 minut (95 epizod, 23 seriálů)


Hodnocení

|

Sledováno

|

Seriály v Bedně

  • The Real O'Neals

    The Real O'Neals

    Pouto katolické rodiny z Chicaga se utuží, když nejmladší syn řekne svým rodičům, že je gay.

  • Red Band Society

    Red Band Society

    Černá komedie s prvky dramatu. To je seriál Red Band Society, která se zaměřuje na skupinu mladých lidí žijících v nemocnici a ze kterých se i vzhledem k všem zdravotním nepříjemnostem stanou přátelé s velmi neobvyklými pouty.

  • Revolution (Revoluce)

    Revolution (Revoluce)

    Jak vypadá život na Zemi patnáct let poté, co veškeré zdroje energie včetně elektřiny přestaly fungovat? A proč nefungují?

  • Santa Clarita Diet

    Santa Clarita Diet

    Sheila a Joel jsou manželé, kteří žijí se svou dcerou Abby nudným životem na předměstí Santa Clarita v Los Angeles. Vše se změní, když Sheila projde proměnou, kvůli které se změní její apetit a začne vyhledávat lidské maso.

  • See (Zrak)

    See (Zrak)

    Ve 21. století vyhladil virus značnou část lidstva a těm, co přežili, vzal zrak. Tato společnost musela najít nový způsob, jak spolupracovat, stavět, lovit a přežít. To vše se ale změní, když se v několik staletí vzdálené budoucnosti narodí dvojčata s mýtickou schopností vidět.

  • Significant Mother (To je tvoje máma?)

    Significant Mother (To je tvoje máma?)

    Mladý vlastník restaurace Nate se vrátí domů z obchodní cesty. Místo vřelého přivítání se ale dočká skoro infarktového šoku. Jeho matka Lydia totiž začala chodit s Nateovým nejlepším kamarádem Jimmym. A Nateův otec Harrison chce najednou ještě víc svou bývalou ženu získat zpátky.

  • Silo

    Silo

    Wool se odehrává ve zničené a toxické budoucnosti, kde komunita lidí přežívá v podzemí v obrovském sile, které sahá stovky pater hluboko. Zde žijí jeden muž a žena ve společnosti plné nařízení, o kterých si mají myslet, že je mají chránit. Seriál je adaptací knižní trilogie Silo od spisovatele Hugha Howeyho.

  • Somewhere Between

    Somewhere Between

    Laura Price ví, že její dcera Serena bude zavražděna. Neví, kdo je vrahem a ani proč bude její dcera zabita. Zato ví, kdy se to stane, kde a jak. Navzdory své velké snaze zabránit své dceři kontaktu s okolím, ji Laura žene přímo do cesty vrahovi.

  • Squid Game (Hra na oliheň)

    Squid Game (Hra na oliheň)

    Stovky hráčů s finančními problémy přijímají nabídku soutěžit o neskutečné množství peněz v dětských hrách. Jenomže v případě neúspěchu se platí životem.

  • Super Fun Night

    Super Fun Night

    Začínající právnička Kimmie Boubier (Rebel Wilson) a její dvě kamarádky Helen-Alice a Marika dříve dodržovaly tradici, že musí jít každou páteční noc někam do klubu. Tradici ale naruším Kimmiino povýšení. Ta si však s kamarádkami nakonec ráda udělá čas vyrazit ven, protože tam na ni čeká její kolega a idol. Za touto novinkou stojí moderátor a komik Conan O'Brien.

  • Superstore

    Superstore

    Obchoďák jak ho neznáte. Co všechno musí trpět zaměstnanci velkého supermarketu? Jaká je jejich práce, jací jsou jejich kolegové a do jakých absurdních situací se můžou dostat? Na to vám tahle komedie rozhodně odpoví.

  • Under the Dome (Pod kupolí)

    Under the Dome (Pod kupolí)

    Chester's Mill je místo jako každé jiné. Alespoň bývalo… Dokud ho od zbytku světa neodřízla záhadná kupole. Neviditelná, nezničitelná, není z ní úniku. Nevíme, odkud se vzala, ani proč tu vůbec je, ale teď když jsme všichni uvěznění pod kupolí, žádná z našich tajemství nejsou v bezpečí.

  • The Walking Dead: Daryl Dixon

    The Walking Dead: Daryl Dixon

    Po odchodu ze Společenství se Daryl Dixon vyplaví na břehu Francie, čímž pobouří sice rozdělenou, ale rostoucí autokratickou skupinu z Paříže a zároveň ohrozí mladého chlapce, který představuje srdce mírumilovné náboženské skupiny.

  • Xena: Warrior Princess (Xena)

    Xena: Warrior Princess (Xena)

    Za časů dávných bohů, hrdinných náčelníků a králů, neklidem zmítaná země zrodila hrdinku. Neohrožená svobodomyslná bojovnice v oblečku z kůže a kovu zavěsila zločineckou kariéru na hřebík a využívá svoje umění ve jménu dobra. S mladou Gabrielou po boku se postaví komukoli a čemukoli. Síla. Vášeň. Nebezpečí!

  • You, Me and the Apocalypse

    You, Me and the Apocalypse

    Vzpurný mnich, bílý šovinista, bankéř, kyberterorista a generál americké armády vejdou do bunkru, který je má zachránit před drtivým dopadem na planetu Zemi. To není začátek vtipu, ale premisa televizní komedie. Po konci světa má být tahle skupinka společně s několika dalšími novou nadějí lidstva. Ale nebylo by lepší, kdyby radši taky umřeli?

  • Young & Hungry (Mladí a hladoví)

    Young & Hungry (Mladí a hladoví)

    Mladý a bohatý podnikatel Josh si do své soukromé kuchyně najme mladou střeštěnou kuchařku Gabi. Nová šéfkuchařka si chce práci samozřejmě udržet, a proto se snaží ze všech sil, aby Joshovi a jeho asistentovi Elliotovi její jídlo co nejvíc chutnalo. Elliotovi se však Gabi nelíbí a raději by si přál, aby si Josh najal zkušeného šéfkuchaře. Seriál produkuje Ashley Tisdale.

3

Filtr seriálů