1883
96/100 - 49×

1883

Prequel seriálu Yellowstone, ve kterém sledujeme rodinu Duttonovu, jež se vydává na cestu na západ přes Velké pláně k poslední baště nezkrotné Ameriky. Jde o drsné převyprávění Západní expanze a intenzivní studii o jedné rodině prchající před chudobou, aby nalezla lepší budoucnost v americké zaslíbené zemi – Montaně.

USA | 2021 | Ukončeno
vysílání
1 sezóna | Paramount+ | 55 minut
žánr
Drama, Historický, Western
hrají
Tim McGraw (James Dutton), Faith Hill (Margaret Dutton), Isabel May (Elsa Dutton), Sam Elliott (Shea Brennan), LaMonica Garrett (Thomas), Audie Rick (John Dutton), Marc Rissmann (Josef), Eric Nelsen (Ennis), James Landry Hébert (Wade)

První tři postavy obsazeny

První tři postavy obsazeny

Spin-off seriálu Yellowstone, ve kterém se podíváme do minulosti na počátek rodu Duttonů, obsazuje první trojici hlavních postav, které se v roce 1883 vydají na cestu z Texasu do Montany.

0 1
5.8.2021

O výrobě prequelu seriálu Yellowstone s názvem Y:1883 víme už od letošního února, avšak dosud jsme se k němu nedozvěděli žádné novinky. První teaser naznačoval, že se seriálu dočkáme na Paramount+ ještě v tomto roce, nicméně pravděpodobněji se jeví až začátek roku 2022. Pokud by však chtěli tvůrci stihnout ještě letošní premiéru, nebude to nejspíš dřív než v samotném závěru roku. Také se zdá, že seriál nakonec ponese pouhý název 1883, tedy bez písmene Y na začátku, jak byl projekt původně nazýván.

Nyní ale už k obsazení. V hlavních rolích se už můžeme těšit na tři herce, a to konkrétně Sama Elliotta, Faith Hill a Tima McGrawa. Sam Elliot ztvární postavu jménem Shea Brennan, což je kovboj s tuhým kořínkem, jehož minulost provází smutek. Má před sebou obrovský úkol, jelikož to on vede skupinu lidí z Texasu do Montany, kteří doufají, že v nové zemi naleznou lepší budoucnost, a Shea rozhodně nestrpí žádné hlupáky. Dvojice Faith Hill a Tim McGraw se představí jako James a Margaret Duttonovi, předci rodiny Duttonů, kterou známe z Yellowstonu.

(Zleva: Sam Elliot, Faith Hill a Tim McGraw. Foto: Deadline)

Zdroj: Deadline

Co na první tři oznámené herce říkáte?

Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Nejoblíbenější postavy

Reklama

Galerie

Galerie

Narozeniny herců

Sledujte nás

Filtr seriálů








Reklama