Supergirl
73/100 - 135×

Supergirl

Supergirl je mladá dívka Kara Zor-El, která se narodila na planetě Krypton. Podobně jako její bratranec Superman, tak i ona spadla na Zemi, kde se jí ujala jiná rodina a to rodina Danverů, kteří se o ni začali starat a vychovali ji. Kara na sobě postupem času začala objevovat podivné schopnosti, které jsou totožné se schopnosti jejího bratrance Supermana.

USA | 2015 | Ukončeno
vysílání
6 sezón | CBS, CW | 43 minut
žánr
Akční, Komiksový, Sci-fi
hrají
Melissa Benoist (Kara Danvers), David Harewood (J'onn J'onzz), Calista Flockhart (Cat Grant), Chyler Leigh (Alex Danvers), Mehcad Brooks (James Olsen), Jeremy Jordan (Winn Schott), David Harewood (Hank Henshaw), Laura Benanti (Alura Zor-El), Julie Gonzalo (Andrea Rojas), Laura Benanti (Astra), Grant Gustin (Barry Allen), Sam Witwer (Ben Lockwood), Tyler Hoechlin (Clark Kent), Helen Slater (Eliza Danvers), Andrea Brooks (Eve Teschmacher)

Seriál Supergirl poctí svou návštěvou Herkules

Seriál Supergirl poctí svou návštěvou Herkules

Seriál nabírá další známé herce, kteří zavítají do seriálu. Po Teri Hatcher si v seriálu zahraje Kevin Sorbo, kterého všichni známe jako svalnatého Herkula ze stejnojmeného seriálu. Koho asi bude Sorbo hrát? Může být parťákem Teri Hatcher?

13 2
12.2.2017

Kevin Sorbo je americký herec, který prožil svou nejúrodnější část kariéry v 90. letech. Seriál Herkules z roku 1995 ho proslavil a Kevin s tímto hrdinou natočil i několik TV filmů. Pamatovat si ho můžeme například z Andromedy, The O.C. či třeba populárního seriálu Dva a půl chlapa. Nyní se Kevin objeví v Supergirl. Zatím nebylo specifikováno, koho bude hrát, kdy se v seriálu objeví a na jak dlouho.

(Kevin Sorbo v Herkulovi. Foto: Universal)

Jelikož ale bylo nedávno oznámeno, že se v seriálu objeví Teri Hatcher, bývalá Lois Lane ze seriálu Lois & Clark: The New Adventures of Superman, ihned se začalo spekulovat, že obsazení těchto herců má nějakou souvislost. Údajně se může jednat o dva mimozemšťany, kteří jdou po Mon-Elovi. Obě postavy jsme už dost možná viděli, a to v epizodě Medusa, kde ovšem měly masky a nebylo jim vidět do obličeje.

Koho by podle vás mohl Kevin Sorbo hrát? Bude se jednat o záhadného mimozemšťana? Či třeba o otce Mon-Ela?

Diskuze /9

Lex Luthor

Pamatuji si ho spíš, jako kapitána Andromedy, mohl by si roli kapitána lodi zopakovat ale na záporné straně.

12.2.2017 | 14:20:56
lucinkabili

Kevin Sorbo již v jednom interview nastínil koho bude s Teri Hatcher hrát: „I'm heading up to Vancouver and I'll be doing a three-show arc, and Teri Hatcher's playing my wife … I’m from another planet that's an arch-rival planet of Krypton. Which is now of course destroyed.“ Dle mého názoru je toto jasná narážka na to, že je z Daxamu , a že by možná mohli být třeba Mon-Elovi rodiče. :-)

12.2.2017 | 16:34:03
Rowerr

ten to nezachrání

překladatel
12.2.2017 | 18:09:50
Meldon

Tak v DC Hercules je jednou z postav se kterými čas od času má co dočinění Wonder Woman. Tak třeba si jen zopakuje roli :)

#5 AvenjQ
12.2.2017 | 18:22:01
AvenjQ

#4 Meldon: Nieje Hercules z MCU ?

#7 HellTsuku
13.2.2017 | 8:03:41
Lex Luthor

Severští bohové jsou v MCU i v DC komiks, Thor a Wonder Woman mají stejnou severskou mytologii.

13.2.2017 | 11:58:01
HellTsuku

#5 AvenjQ: Ne jsou i v DC hlavně u Wonder Woman.

13.2.2017 | 14:08:39
Madman24

MCU je kopirka vseho z DC proto si to možná pleteš :D

13.2.2017 | 16:29:43
hmyzovrah

doufam ze tam veme nakou poradnou zbran do ruky a bude tam kosit nekoho, nebo neco po stovkach. ehm to jsem se nechal trochu unest, pac se objevuje v serialu Superblbka eee Supergirl. nee musim uznat, ze po katastrofickem zacatku druhe rady, se serial zlepsil, hlavne nastupem Guardiana :-)

13.2.2017 | 23:26:11
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Aktualizace postav

V průběhu celé čtvrté a páté sezóny budeme přidávat nové profily postav. Rozhodně je nezapomeňte všechny ohodnotit.

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Zajímavosti

Nicole Maines: Pokusím se svými čarovnými pohyby nekopírovat Scarlet Witch z WandaVision

Nicole Maines: Pokusím se svými čarovnými pohyby nekopírovat Scarlet Witch z WandaVision

Jelikož Melissa Benoist plní mateřské povinnosti, pozornost se upíná na postavy a herce, kteří se v minulosti z tak velkého zájmu radovat nemohli. Jednou z nich je například Nicole Maines, kterou v šesté řadě čekají velké věci. Herečka sledovala seriál WandaVision a všimla si něčeho zajímavého.

Náhodný obrázek

Náhodný obrázek

Narozeniny

Filtr seriálů








Reklama