House of Lies (Profesionální lháři)
78/100 - 24×

House of Lies(Profesionální lháři)

Narazila vaše firma na vážnější problém nebo se jí nedaří jak jste si představovali? Můžete si na řešení najmout tuhle partu chytrých expertních poradců. Počítejte ale s tím, že vás opijí hned několika rohlíky, prolezou kdejakou vaší špínu a když budou muset, ohnou i pravidla matematiky. U toho se ještě stihnou ožírat, k*rvit a hádat. A pokud možno naplnit kapsy svých drahých obleků.

USA | 2012 | Ukončeno
vysílání
5 sezón | Showtime | 30 minut
hrají
Josh Lawson (Doug Guggenheim), Kristen Bell (Jeannie Van Der Hooven), Don Cheadle (Marty Kaan), Dawn Olivieri (Monica Talbot),

Vítejte na novém webu

Vítejte na novém webu

Edňácká rodina se rozrostla o další web. Tentokrát je to web k novince stanice Showtime House of Lies, kde můžeme vidět v hlavní roli filmového chameleona Dona Cheadla a Kristen Bell známou hlavně díky Veronice Mars.

0 0
27.12.2011

Seriál vtipným způsobem nahlíží do života partičky konzultantů, kteří pomáhají majitelům velkých firem ve vedení společnosti a účtují si za to pořádně tučnou odměnu. Svojí odměnu pak utrácí za drahé a věci či noci v nočních klubech.

Oficiální premiéra seriálu je naplánovaná na 9.1.2012, ale jak je u Showtime zvykem, již od 17. prosince je ke stažení preair prvního dílu s názvem Gods of Dangerous Financial Instruments.

Vzhledem k tomu, že seriál ještě pořádně nezačal, web není kompletní, ale bude se rozrůstat s dalším a dalším pokračováním seriálu. Mezi tím se můžete podívat na první díl a hlasovat v naší anketě a nebo ohodnotit postavy.

Zdroj: Showtime

Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama