13108

13108

Jméno: jan sikorjak

Registrace: 1.2.2012 19:10

Sledováno: 4 měsíce 28 dní 15 hodin 59 minut (5349 epizod, 94 seriálů)


Hodnocení

|

Sledováno

|

Seriály v Bedně

  • The Last Kingdom (Poslední království)

    The Last Kingdom (Poslední království)

    V roce 872, kdy většina království v dnešní Anglii padla do rukou Vikingů, dokázal Wessex jako jediný nájezdům pod velením krále Alfréda Velikého vzdorovat. Uhtred, syn saského šlechtice, se stane kvůli Vikingům sirotkem. Navíc jej unesou a vychovají mezi sebou. Donucen vybrat si mezi zemí svého původu a lidmi, kteří jej vychovali, je jeho loajalita věčně testována. Kdo vlastně je, Sas, nebo Viking?

  • Lethal Weapon (Smrtonostná zbraň)

    Lethal Weapon (Smrtonostná zbraň)

    Martin Riggs a Roger Murtaugh jsou policejní parťáci z Los Angeles, kteří čelí nejrůznějším kriminálním zločincům. Seriál by bez stejnojmenné filmové série Lethal Weapon nikdy nevznikl.

  • Lilyhammer

    Lilyhammer

    Frank Tagliano je bývalý šéf italské mafie v New Yorku. Bývalý proto, že díky svědčení u soudu si za oplátku vyslouží umístění do programu pro ochranu svědků. Sám si navíc vybere, že by rád odcestoval do norského města jménem Lillehammer, kam ho také Spojené státy umístí jako americko-norského přistěhovalce Giovanniho Henriskena. Frank/Giovanni si ve městečku brzy najde známost a aby si v životě polepšil, začne využívat své staré dobré mafiánské techniky. Musí si však dávat pozor, aby si jeho machinací ve zločineckém podsvětí nezačala všímat policie.

  • Limitless (Všemocný)

    Limitless (Všemocný)

    Jak by se vám líbilo využívat svůj mozek na sto procent? Jak by to mohlo vypadat nastínil už film Limitless s Bradleym Cooperem, ve kterém hlavní hrdina po použití speciální drogy získal schopnosti, díky kterým se dostal do velkého světa velkých financí. Nový stejnojmenný seriál na tento film navazuje a posouvá jeho děj dál. A Cooper si v něm zahraje také.

  • The Looming Tower

    The Looming Tower

    Na konci devadesátých let jsou Usáma bin Ládin a jeho al-Káida stále větší hrozbou. FBI a CIA se snaží získat informace, díky kterým by zabránily teroristickému útoku na americké půdě. Jejich vzájemná rivalita však může vést až k tragickým událostem z 11. září. Minisérie je adaptací knihy Lawrence Wrighta, který za ni získal Pulitzerovu cenu.

  • Lucifer

    Lucifer

    Lucifer je jako Vládce pekel znuděný a nešťastný, a tak rezignuje na svůj titul a opustí pekelné království pro oslnivý lesk a odvázanost Los Angeles, kde si otevře klub. Náhodně se však nachomýtne k vraždě a ke spolupráci s policí se dostane, ani neví jak.

  • Luther

    Luther

    „Když bojujete se zrůdami, musíte si dát pozor na to, aby se nestala zrůda i z vás.“ Luther je psychologický krimi-thriller stanice BBC. Jeho první série o šesti epizodách byla na BBC One odvysílána během léta roku 2010, čtyřdílná série druhá pak o rok později. Série třetí, opět složená ze čtyř hodinových epizod, měla premiéru v létě 2013.

  • Mad Men (Šílenci z Manhattanu)

    Mad Men (Šílenci z Manhattanu)

    New York, 60. léta. Prestižní reklamní agentura, honba za mocí, konflikty a nevěra. Příběh se točí okolo fiktivní reklamní agentury Sterling Cooper sídlící na Madison Avenue. Nejde tu ale jen o chod agentury, vymýšlení reklam, ale hlavně o životy lidí, kteří v ní pracují. Hlavními aktéry jsou kreativní ředitel Don Draper, jehož život je opředen tajemstvím a sekretářka Peggy Olson, jež se snaží prosadit v mužském světě. Seriál nás pomalu ale jistě vtahuje do dění a fascinuje brilantními dialogy, výborně napsanými postavami a dokonalou šedesátkovou výpravou.

  • Madam Secretary (Paní ministryně)

    Madam Secretary (Paní ministryně)

    Prezident není jedinou hlavou Spojených států. Neméně důležitou pozici zastává ministryně zahraničí Elizabeth McCordová (Téa Leoni), která musí skloubit náročný politický život s mnohdy ještě náročnějším životem rodinným.

  • Matador

    Matador

    Antonio „Matador“ Bravo je úspěšný fotbalista, který na zeleném hřišti sklízí samé ovace. Málokdo ale ví, že hráč s číslem 23 je také tajný agent jednoho méně známého oddělení CIA, který šlape na paty zločincům.

  • McMafia

    McMafia

    Roku 2008 napsal spisovatel Misha Glenny úspěšnou knihu McMafia: A Journey Through the Global Criminal Underworld, kterou je tento seriál inspirovaný. Příběh se zaměřuje na ruskou rodinu, jež žije v Londýně. Tato rodina však vede zločineckou organizaci, která se rozrostla do mezinárodního měřítka.

  • The Mentalist (Mentalista)

    The Mentalist (Mentalista)

    Patrick Jane je velmi vnímavý a charismatický chlápek a ještě donedávna rodinu živil jako senzibil a nějaké výčitky svědomí nechával jiným. Vše se pro něj změní, když mu sériový vrah Red John zabije rodinu poté, co se Jane na jeho adresu vyjádří v televizi. Odhalení Red Johna a pomsta rodiny se stane Patrickovým životním posláním a aby byl blízko možných nových informací, stane se konzultantem CBI (kalifornského úřadu pro vyšetřování). I když jsou jeho metody značně neortodoxní a ani jeho spolupracovníci v čele s Teresou Lisbon často netuší, kam svým jednáním směřuje, ukáže se to být velice efektivní.

  • Mindhunter (Mindhunter: Lovci myšlenek)

    Mindhunter (Mindhunter: Lovci myšlenek)

    Seriál je založen na stejnojmenné knize z roku 1996. Pojednává o tom, jak proniknout do mysli sériového vraha, díky čemuž dojde k jeho dopadení.

  • Mob City

    Mob City

    Los Angeles, rok 1947. Proti sobě stojí zkorumpovaná policie a mafie pod vedením Mickeyho Cohana. Drsný boj za duši nejsvůdnějšího amerického města začíná.

  • Narcos

    Narcos

    Seriál Narcos je inspirován skutečným příběhem obchodníků s drogami v Kolumbii. V prvních dvou sériích se děj zaměřuje na drogového krále, miliardáře a jednoho z nejobávanějších zločinců na světě Pabla Escobara. Popisuje jeho cestu k ovládnutí obchodu s kokainem nejen v Kolumbii, ale i USA, udržení u moci přes uvěznění, boj s drogovými konkurenty až k samotnému konci. Po smrti Escobara se největším drogovým kartelem stává kartel z Cali. Ve čtvrté sérii se seriál zaměří na drogové kartely v Mexiku.

  • NCIS (Námořní vyšetřovací služba)

    NCIS (Námořní vyšetřovací služba)

    Když mají problémy lidé, je povolána CSI. Když má však problémy námořnictvo, je povolán tým NCIS!

  • NCIS: New Orleans (Námořní vyšetřovací služba New Orleans)

    NCIS: New Orleans (Námořní vyšetřovací služba New Orleans)

    Vyšetřovací tým NCIS se objevuje i na jihu Ameriky a přesouvá se do New Orleans.

  • The Newsroom

    The Newsroom

    Inteligentní, aktuální a vtipný The Newsroom přibližuje zákulisí fiktivní zpravodajské televizní stanice. Soustřeďuje se na moderátora Willa McAvoye (Jeff Daniels), výkonnou producentku MacKenzie, kterou s Willem pojí společná minulost, a celý tým redakce neustále se honící za novou informací a jejím ověřením, aby mohli být na zpravodajství, které dělají, právem hrdí.

  • Orange Is the New Black (Holky za mřížemi)

    Orange Is the New Black (Holky za mřížemi)

    Dramatický příběh částečně odrážející skutečný příběh sepsaný ve stejnojmenném biografickém románu spisovatelky Piper Kerman. Hlavní hrdinka se dostala na patnáct měsíců do vězení za pašování peněz drogového kartelu.

  • Ozark

    Ozark

    Marty Byrde je finanční poradce, který pere špinavé peníze pro drogový kartel. Aby ochránil svou rodinu, musí se všichni přestěhovat do oblasti Ozarks, kde má ve své činnosti pokračovat. Záhy se přesvědčí, že to rozhodně nebude snadné.


Filtr seriálů