1970

1970

Registrace: 2.2.2010 21:14

Sledováno: 5 dní 8 hodin 44 minut (169 epizod, 3 seriály)


Hodnocení

|

Sledováno

|

Seriály v Bedně

  • The Last Kingdom (Poslední království)

    The Last Kingdom (Poslední království)

    V roce 872, kdy většina království v dnešní Anglii padla do rukou Vikingů, dokázal Wessex jako jediný nájezdům pod velením krále Alfréda Velikého vzdorovat. Uhtred, syn saského šlechtice, se stane kvůli Vikingům sirotkem. Navíc jej unesou a vychovají mezi sebou. Donucen vybrat si mezi zemí svého původu a lidmi, kteří jej vychovali, je jeho loajalita věčně testována. Kdo vlastně je, Sas, nebo Viking?

  • The Last Man on Earth (Poslední chlap na Zemi)

    The Last Man on Earth (Poslední chlap na Zemi)

    Děj seriálu se odehrává v roce 2022, kdy zůstal posledním člověkem na planetě Phil Miller. Jako jediný přežil nevysvětlitelnou událost, která zničila celé lidstvo. Když projede celou Ameriku, Mexiko i Kanadu, dojde mu, že na kontinentě opravdu není nikdo jiný. Přestože k sobě nemá nikoho, zjišťuje, že být na Zemi sám má své výhody. Může parkovat na místech pro vozíčkáře, spát v Bílém domě anebo chodit oblečený jenom v trenýrkách.

  • The Last of Us

    The Last of Us

    Rozvedený a svobodný otec Joel, jenž je pašerákem s temnou a tragickou minulostí, má za úkol propašovat 14letou dívku jménem Ellie přes postapokalyptické Spojené státy. Oba se snaží přežít v dystopickém světě, který byl zpustošen vypuknutím smrtící choroby, která mění lidi na vražedné příšery.

  • Les Misérables

    Les Misérables

    Jean Valjean většinu života strávil ve vězení, kde se stal uznávaným člověkem. Na svobodě musí čelit mnoha překážkám. Na každém kroku ho pronásleduje inspektor Javert.

  • The Lord of the Rings: The Rings of Power (Pán prstenů: Prsteny moci)

    The Lord of the Rings: The Rings of Power (Pán prstenů: Prsteny moci)

    Legendární dílo otce fantasy J.R.R. Tolkiena se díky rekordnímu prodeji práv Amazonu vrací, tentokráte však místo velkého plátna poběží na televizních obrazovkách.

  • Lucifer

    Lucifer

    Lucifer je jako Vládce pekel znuděný a nešťastný, a tak rezignuje na svůj titul a opustí pekelné království pro oslnivý lesk a odvázanost Los Angeles, kde si otevře klub. Náhodně se však nachomýtne k vraždě a ke spolupráci s policí se dostane, ani neví jak.

  • Mars (Dobytí Marsu)

    Mars (Dobytí Marsu)

    V roce 2033 začalo lidstvo kolonizovat planetu Mars. Aby nám ale bylo jasno, jak se lidé k tomuto činu vůbec dostali, sledujeme kromě budoucnosti i záběry ze současnosti, ve kterých je nám tato záhada vysvětlena.

  • Mr. Mercedes

    Mr. Mercedes

    Neznámý řidič v ukradeném mercedesu úmyslně vjede do davu nic netušících lidí. Takhle začíná detektivní příběh z dílny Stephena Kinga, který dovoluje psychopatovi proniknout vám a detektivovi pod kůži. Jak dopadne hra na kočku a myš?

  • Nightflyers

    Nightflyers

    Příběh je zasazen do budoucnosti, kdy je Země na pokraji zničení, a proto se posádka průzkumníků nalodí na nejmodernější loď v galaxií. Posádka z Nightflyeru nalézá mimozemskou loď, ve které by se mohl nacházet klíč k jejich přežití. Čím blíž se blíží ke svému cíli, tím víc si uvědomují, že by se mohlo jednat o past, kterou na ně umělá inteligence nastražila.

  • Of Kings and Prophets

    Of Kings and Prophets

    Epický biblický příběh plný zrady a napětí, který sleduje střet osudů tvrdého vládce, odvážného proroka a mladého pastýře.

  • Outlander (Cizinka)

    Outlander (Cizinka)

    Seriál Outlander sleduje příběh Claire Randallové, vdané armádní sestry z roku 1945, jež se záhadně dostane zpět v čase do roku 1743. Zde je okamžitě uvržena do neznámého světa plného nebezpečí, zatímco její manžel Frank nemá ponětí, kam zmizela. V tomto novém světě je navíc okolnostmi donucena se provdat za Jamieho Frasera, mladého a romantického skotského bojovníka. Její srdce tak zůstane rozpolcené mezi dvěma naprosto odlišnými muži, kteří žijí ve dvou rozdílných dimenzích.

  • The Outsider

    The Outsider

    Detektiv Ralph Anderson vyšetřuje vraždu jedenáctiletého chlapce, který je nalezen v lesích. Záhadné okolnosti přimějí Andersona, aby do vyšetřování zapojil i Holly Gibney se vzácnými schopnostmi, které by mohly pomoci vysvětlit i zdánlivě nevysvětlitel­né věci.

  • Red Dwarf (Červený trpaslík)

    Red Dwarf (Červený trpaslík)

    Ve vzdálené budoucnosti přežije na vesmírné lodi Červený trpaslík jako jediná památka na lidskou civilizaci podivná skupina individuí – Lister, Kocour, Rimmer, Kryton a další. Pro fanoušky slavného britského sci-fi sitcomu už není třeba víc dodávat. Oblíbený a hojně citovaný seriál se před pár lety na obrazovky vrátil po mnohaleté přestávce a nijak mu to neuškodilo.

  • Roswell, New Mexico (Roswell: Nové Mexiko)

    Roswell, New Mexico (Roswell: Nové Mexiko)

    Hlavní hrdinka se vrací do svého rodného města Roswell v Novém Mexiku, kde se dozvídá šokující pravdu o své lásce z dětství – jedná se totiž o mimozemšťana, který se celou dobu ukrýval. Hlavní hrdinové proto začnou pátrat po jeho původu, zatímco dojde k události, která ohrozí jejich existenci.

  • The Sandman

    The Sandman

    Po sérii neúspěšných pokusů o zfilmování slavného komiksu Neila Gaimana se látky chopil Netflix, který ji zpracuje jako nejdražší komiksový seriál všech dob.

  • Sherlock

    Sherlock

    Britská minisérie z pera scenáristů Stevena Moffata a Marka Gatisse přivádí brilantního detektiva Sherlocka Holmese a jeho věrného společníka Johna Watsona do 21. století.

  • Siberia

    Siberia

    Do sibiřské záhadné Tungusky přijelo přežít 16 účastníků reality show. Ta se ale zvrtla. Seriál Lost zkombinovaný se Survivorem. To je Siberia.

  • The Simpsons (Simpsonovi)

    The Simpsons (Simpsonovi)

    Příběhy žluté rodinky Simpsonů, animovaná parodie na americký středostavovský rodinný život. Homera, Marge, Barta, Lisu a Maggie znají diváci po celém světě a nekompromisní humor se brzy stal ideálem celé jedné generace. Pro americké celebrity jakéhokoliv typu se alespoň štěk v seriálu stal prestižní záležitostí, hlášky jako „D´oh“ či „meh“ jsou nedílnou součástí mluvy teenagerů a nejen hlavní postavy jsou dnes už nedílnou součástí americké popkultury. A jako jeden z mála seriálů se Simpsonovi v roce 2007 úspěšně přenesly i na filmové plátno.

  • Slovania

    Slovania

    V 7. století se v Karpatské kotlině nacházely různé kmeny, které měly být brzy spojeny s těmi slovanskými. Lidé tu obchodovali a sváděli boje o moc, ale problémy nastaly ve chvíli, kdy se tu objevili Avaři, známí plenitelé.

  • Snowpiercer (Ledová archa)

    Snowpiercer (Ledová archa)

    Snowpiercer je zasazen sedm let poté, co se svět stal zamrzlou pustinou a sleduje zbytky lidstva, které obývá obrovský neustále se pohybující vlak, jenž jezdí kolem celé zeměkoule.


Filtr seriálů