4391

4391

Jméno: Petr Novák

Registrace: 18.8.2013 8:06

Sledováno: 2 měsíce 1 den 21 hodin 25 minut (2276 epizod, 66 seriálů)


Hodnocení

|

Sledováno

|

Seriály v Bedně

  • Disenchantment (Rozčarování)

    Disenchantment (Rozčarování)

    Matt Groening, tvůrce dnes již legendárních seriálů The Simpsons a Futurama, se pouští do dalšího projektu. Ve Futuramě jsme zavítali do budoucnost, v Simpsonových do přítomnosti a v Disenchantmentu zavítáme do minulosti. Zde je hlavní postavou princezna Bean, která holduje pití a která prožívá různá dobrodružství se svými společníky – skřítkem Elfoem a osobním démonem jménem Luci.

  • The End of the F***ing World (Zasranej svět)

    The End of the F***ing World (Zasranej svět)

    Seriál sleduje temný a podivný příběh o mladých outsiderech jménem Alyssa a James. Ti se snaží najít Alyssina otce, který opustil její domov v době, kdy byla ještě malá.

  • The English (Angličanka)

    The English (Angličanka)

    Rok 1890, Angličanka Cornelia Lock přijíždí do nové a divoké krajiny Západu, aby se pomstila muži, který je podle ní zodpovědný za smrt jejího syna. Na cestě se setkává s Eli Whippem, bývalým průzkumníkem kavalerie a rodilým příslušníkem národa Pawnee, se kterým se spojí.

  • Fallout

    Fallout

    Seriál zobrazuje následky jaderné války v alternativní historii retrofuturistického světa padesátých let.

  • Firefly

    Firefly

    Posádka Serenity je v podstatě hromádka psanců, hledajících po prohrané občanské válce alespoň pocit svobody. A další kšeftík, který by je snad konečně vytrhl. A který možná ani není tak úplně legální a může se více než trochu zvrtnout. Ani tento styl života je však úplně nepřipravil na problémy, které nastanou po nalodění nových cestujících… Fascinující vesmírný western Josse Whedona sestává z pouhých 14 epizod (+ filmu).

  • Futurama

    Futurama

    Animovaný seriál od tvůrců Simpsonových, který na rozdíl od žluté rodinky není limitován udržováním zdání jaké-také normálnosti světa kolem. Odehrává se totiž dobrých 1000 let v budoucnosti, do které se probudil náhodou zmražený roznašeč pizzy Fry. Potkává jednookou Leelu a zdegenerovaného robota Bendera a společně začnou brázdit vesmír jako zaměstnanci transportní společnosti Fryova pra-pra-…-synovce.

  • Game of Thrones (Hra o trůny)

    Game of Thrones (Hra o trůny)

    Fantasy seriál o intrikách, magii a zradách. Západozemí a Východní země nejsou zeměmi, ve kterých by chtěl někdo žít, na každém rohu totiž číhá nebezpečí, která vás může ihned připravit o život.

  • Good Omens

    Good Omens

    Anděl Azirafal a démon Crowley musí na Zemi zabránit blížící se apokalypse. Jedná se o adaptaci satirického románu Dobrá znamení spisovatelů Terryho Pratchetta a Neila Gaimana.

  • Harry Potter

    Harry Potter

    Harry Potter, který celý svůj život vyrůstal u nudných Dursleyů, zjišťuje, že je slavný čaroděj, kterého zná celý kouzelnický svět. Harry za sebou nechává svět mudlů a vydává se do školy čar a kouzel v Bradavicích, kde čelí své nelítostné minulosti. Zjišťuje pravdu o smrti svých rodičů a dozvídá se o tajemném Vy-víte-kom.

  • Hell on Wheels

    Hell on Wheels

    Velkolepý příběh z Ameriky po občanské válce zasazen do prostředí stavby první transkontinentální železnice ukazuje, jak necivilizovaná dokáže civilizace být.

  • House of the Dragon (Rod draka)

    House of the Dragon (Rod draka)

    Po celosvětovém úspěchu seriálu Game of Thrones přichází stanice HBO s jeho prequelem, který se zaměří především na rod Targaryenů a jeho působení v Západozemí.

  • I Am Not Okay With This

    I Am Not Okay With This

    Dospívající dívka řeší běžné vrtochy mladé dívky. Zkoušky, rodinu a začínající zájem o kluky. Kromě toho se u ní začínají projevovat nadpřirozené schopnosti.

  • The Last of Us

    The Last of Us

    Rozvedený a svobodný otec Joel, jenž je pašerákem s temnou a tragickou minulostí, má za úkol propašovat 14letou dívku jménem Ellie přes postapokalyptické Spojené státy. Oba se snaží přežít v dystopickém světě, který byl zpustošen vypuknutím smrtící choroby, která mění lidi na vražedné příšery.

  • Lawmen: Bass Reeves (Strážci zákona: Bass Reeves)

    Lawmen: Bass Reeves (Strážci zákona: Bass Reeves)

    Nová antologie Taylora Sheridana, která se v každé sérii zaměří na nějakého muže zákona z historie. První série zpracuje příběh Basse Reevese, význačné osobnosti Divokého západu, která stála za pochytáním spousty zločinců v indiánských teritoriích.

  • Loki

    Loki

    Když se Avengers vydali do minulosti, aby získali Kameny Nekonečna, tak se jim jedna věc nepodařila – Loki dokázal uprchnout a vznikla tak nová, alternativní linie. A my nyní budeme sledovat příběhy právě tohoto Lokiho, který se vydá na zcela šílenou výpravu.

  • Longmire (Drsný šerif)

    Longmire (Drsný šerif)

    Seriál kabelové televize A&E, natočený podle novel Craiga Johnsona Tajemství Walta Longmirea.

  • Looney Tunes Cartoons (Looney Tunes: Animáky)

    Looney Tunes Cartoons (Looney Tunes: Animáky)

    Legendární série o animovaných postavičkách jako Bugs Bunny, Kačer Daffy či Vepřík Porky se dočká dalšího pokračování. Po dlouhých letech vás opět čeká velká porce zábavy, která je potrhlejší než kdy dřív.

  • The Lord of the Rings: The Rings of Power (Pán prstenů: Prsteny moci)

    The Lord of the Rings: The Rings of Power (Pán prstenů: Prsteny moci)

    Legendární dílo otce fantasy J.R.R. Tolkiena se díky rekordnímu prodeji práv Amazonu vrací, tentokráte však místo velkého plátna poběží na televizních obrazovkách.

  • Lost (Ztraceni)

    Lost (Ztraceni)

    Několik lidí přežije havárii letadla. Ocitají se ztraceni na opuštěném ostrově. Čím dál tím ale zjišťují, že ostrov není úplně opuštěný.

  • Louie (Rozvedený se závazky)

    Louie (Rozvedený se závazky)

    Komik Louis C.K. se ve svém seriálu představuje ve své lehce upravené a rozvedené verzi, která musí řešit své vlastní každodenní radosti a strasti s výchovou dvou dcer v New Yorku.


Filtr seriálů