98779

98779

Registrace: 18.11.2015 22:26

Sledováno: 6 hodin 10 minut (8 epizod, 2 seriály)


Hodnocení

|

Sledováno

|

Seriály v Bedně

  • 2 Broke Girls (2 $ocky)

    2 Broke Girls (2 $ocky)

    Děj seriálu je zasazen do New Yorku a popisuje osudy dvou servírek – Max, která pochází z chudé rodiny, a Caroline, která se narodila v bohaté rodině. Nyní, díky své smůle – pracují společně.

  • The Big Bang Theory (Teorie velkého třesku)

    The Big Bang Theory (Teorie velkého třesku)

    Spolubydlící Sheldon a Leonard a jejich kolegové a dobří přátelé Raj a Howard jsou geeci – někdo by řekl až nerdi. Všichni jsou inteligentní věděčtí pracovníci a milovníci (převážně sci-fi) filmů, her a komiksů a jejich pokusy o sblížení se nebo alespoň o komunikaci se ženami bývají žalostně neúspěšné… a vtipné. Jaká bude reakce, když se přimíchá nová krásná sousedka, herečka/servír­ka Penny?

  • Black Mirror (Černé zrcadlo)

    Black Mirror (Černé zrcadlo)

    Charlie Brooker nastavuje černé zrcadlo technologiemi ovládanému světu 21. století.

  • Breaking Bad (Perníkový táta)

    Breaking Bad (Perníkový táta)

    U středoškolského učitele chemie je diagnostikována rakovina, a tak se rozhodne před svou smrtí zaopatřit výrobou metam­fetaminu svou rodinu. Seriál vyniká naprosto famózní proměnou hlavní postavy z obyčejného člověka v klíčovou postavu drogového obchodu a skutečného bosse.

  • Brooklyn Nine-Nine (Brooklyn 99)

    Brooklyn Nine-Nine (Brooklyn 99)

    Co všechno může způsobit pohodovým detektivům příchod nového kapitána do oddělení newyorské policie?

  • Chernobyl (Černobyl)

    Chernobyl (Černobyl)

    Jedna z nejhorších katastrof lidské populace zachycuje příběhy statečných mužů a žen, kteří se obětovali, aby zachránili Evropu před nepředstavitelnou katastrofou.

  • Devious Maids

    Devious Maids

    Nové Zoufalky. Přesně tak se tomuto novému seriálu přezdívá a zdá se, že ne neprávem. Pět ďábelských služebných z bohatých rodin Beverly Hills nemá problém po sobě i po svých zaměstnavatelích uklidit cokoliv. A to opravdu úplně cokoliv.

  • Euphoria (Euforie)

    Euphoria (Euforie)

    Euforie je pohled na brutalitu a potěšení dnešní mládeže. Seriál sleduje skupinku dospívajících středoškoláků, kteří se snaží vyrovnat s drogami, sexem a násilím. Inspirováno stejnojmennou izraelskou sérií z roku 2012.

  • Fear the Walking Dead (Živí mrtví: Počátek konce)

    Fear the Walking Dead (Živí mrtví: Počátek konce)

    Spin-off seriálu The Walking Dead, jehož děj se odehrává v Los Angeles, kde vypukne podivná nákaza. Lidé ji nejprve považují za zákeřnou chřipku, ale brzy se ukáže, že jde o možná ještě zákeřnější virus.

  • Game of Thrones (Hra o trůny)

    Game of Thrones (Hra o trůny)

    Fantasy seriál o intrikách, magii a zradách. Západozemí a Východní země nejsou zeměmi, ve kterých by chtěl někdo žít, na každém rohu totiž číhá nebezpečí, která vás může ihned připravit o život.

  • Grey's Anatomy (Chirurgové)

    Grey's Anatomy (Chirurgové)

    I špičkoví chirurgové řeší ty nejobyčejnější životní trable a strasti.

  • La Casa de Papel (Papírový dům)

    La Casa de Papel (Papírový dům)

    Partička podivných zlodějů se rozhodne spáchat nejdokonalejší loupež v historii Španělska. Napadnou tedy Státní tiskárnu cenin, ze které si chtějí odnést 2,4 miliard euro.

  • Modern Family (Taková moderní rodinka)

    Modern Family (Taková moderní rodinka)

    Komediální příběhy několika rodin z předměstí Los Angeles, které jsou vyprávěny dokumentárním stylem.

  • Prison Break (Útěk z vězení)

    Prison Break (Útěk z vězení)

    Do té doby příkladný občan Michael Scofield vejde do banky se zbraní a je za to uvězněn. To je však jen začátek jeho plánu na osvobození svého bratra z věznice. Vše má do nejmenších detailů promyšleno a nechybí mu silná motivace ani trpělivost. Útěk z vězení právě začíná.

  • Terapie

    Terapie

    Do pracoven psychologů v určitém bodě svého života zavítá jistě mnoho lidí. Potřebují poradit, potřebují vyslechnout, potřebují se vypovídat, potřebují se k něčemu doznat. Psychologem může být i Karel Roden, který ztvárnil hlavní roli v české adaptaci seriálu HBO, která vychází z původního izraelského vzoru Be'Tipul a amerického In Treatment. První série sestává ze 45 epizod, druhá ze 35.

  • True Detective (Temný případ)

    True Detective (Temný případ)

    Stanice HBO představuje nový formát osmidílného seriálu. V každé sérii se rozehrává zcela nový příběh s novými postavami, které řeší jeden velký a temný případ. Z pohledu detektivů i kriminálníků divák proniká nejen do policejního vyšetřování, ale také svědomí postav, a skrze ne zcela lineární vyprávění v nečernobílém světě nadnáší zásadní filozofické otázky života.

  • Vikings (Vikingové)

    Vikings (Vikingové)

    Seriál z tvrdého a tuhého prostředí, z doby Vikingů, kteří byli nemilosrdnými bojovníky. Příběh sleduje dění legendárního Ragnara Lothbroka a jeho rodiny, který bojuje s nástrahami tvrdých severských podmínek.

  • The Walking Dead (Živí mrtví)

    The Walking Dead (Živí mrtví)

    Epidemie změnila drtivou většinu lidstva ve věčně hladové zombie. Malé skupiny přeživších se snaží najít mezi ruinami nový život, nebo si alespoň udržet ten nynější. Do tohoto světa se z kómy probouzí nicnetušící bývalý zástupce šerifa Rick Grimes. Jak dlouho asi může přežít?

  • Young Sheldon (Malý Sheldon)

    Young Sheldon (Malý Sheldon)

    Spin-off seriálu The Big Bang Theory, mladý Sheldon Cooper vyrůstá ve Východním Texasu se sourozenci a pod dohledem věřící matky a netečného otce.


Filtr seriálů