Supergirl
73/100 - 135×

Supergirl

Supergirl je mladá dívka Kara Zor-El, která se narodila na planetě Krypton. Podobně jako její bratranec Superman, tak i ona spadla na Zemi, kde se jí ujala jiná rodina a to rodina Danverů, kteří se o ni začali starat a vychovali ji. Kara na sobě postupem času začala objevovat podivné schopnosti, které jsou totožné se schopnosti jejího bratrance Supermana.

USA | 2015 | Ukončeno
vysílání
6 sezón | CBS, CW | 43 minut
žánr
Akční, Komiksový, Sci-fi
hrají
Melissa Benoist (Kara Danvers), David Harewood (J'onn J'onzz), Calista Flockhart (Cat Grant), Chyler Leigh (Alex Danvers), Mehcad Brooks (James Olsen), Jeremy Jordan (Winn Schott), David Harewood (Hank Henshaw), Laura Benanti (Alura Zor-El), Julie Gonzalo (Andrea Rojas), Laura Benanti (Astra), Grant Gustin (Barry Allen), Sam Witwer (Ben Lockwood), Tyler Hoechlin (Clark Kent), Helen Slater (Eliza Danvers), Andrea Brooks (Eve Teschmacher)

Mon-Elův osud byl ve finále zpečetěn

Mon-Elův osud byl ve finále zpečetěn

Finále druhé sezóny s názvem Nevertheless She Persisted si pro nás připravilo spoustu překvapení. Kromě klasického boje mezi Supermanem a Supergirl se na scénu vrátily i jiné postavy. Zároveň jsme se ale museli s některými rozloučit. Jaký bude Mon-Elův příběh v příští sezóně?

17 0
4.6.2017

Fanouškovská teorie, která nás provázala celou sérii a kterou jsme také několikrát zmiňovali, se částečně vyplnila. Aby Kara Danvers zastavila invazi z Daxamu, musela udělat atmosféru Země pro Daxamiťany nedýchatelnou. Tím pádem musela obětovat i svého přítele Mon-Ela, který byl nucen Zemi navždy opustit.

Cestou vesmírem se ale Mon-El dostal do fantom zóny. Něco podobného se mu stalo i v komiksech, kde se následně dostal do 31. století, kde poznal mladý tým hrdinů přezdívaný jako Legion of Superheroes. Zatím stále nevíme, zda se s Chrisem Woodem budeme setkávat i příští rok. Jelikož se ale jedná o oblíbenou postavu, tvůrci většinou fanouškům naslouchají.

(Loučení mezi Karou a Mon-Elem bylo dojemné. Foto: CW)

Bylo by tedy velice zvláštní, kdybychom se příští rok s Mon-Elem nepotkávali. Navíc jeho dějová linka nebyla uzavřena. Ba naopak. Teprve začíná. Objevení nového týmu z budoucnosti a následná proměna Mon-Ela v hrdinu je zkrátka něco, co si seriál nemůže nechat ujít. V komiksech Legion of Superheroes působí i na Zemi, kdy se vrátí do naší současnosti.

Jak by se tam ale mohl vrátit Mon-El, když nyní na Zemi nemůže dýchat? Pokud jsme se něco naučili z komiksových seriálů, tak to, že nic není nastálo. Ani smrt. Winn Schott, Lena Luthor nebo kdokoliv jiný by určitě našli způsob, jak by Mon-El mohl na Zemi opět fungovat. Nyní už pouze počkáme na oznámení, zda se s Woodem budeme vídat i příští rok.

Také by bylo zajímavé, kdyby nám seriál nabídl dvě paralelní zápletky. Jednu na Zemi s Karou a druhou v budoucnosti s Mon-Elem. Touto cestou ale většinou komiksové seriály na stanici CW nejdou, takže tato možnost se zatím zdá jako nepravděpodobná. Je tak zcela možné, že Mon-El na nějaký čas ze seriálu zmizí a následně se objeví za pár epizod rovnou se svým novým týmem.

Bude se podle vás Mon-El vyskytovat i v příští sezóně? Jaká bude jeho dějová linka?

Diskuze /10

Fryderyk

Je potvrzen pro příští sezonu jako stálý člen :) Ale Magie má smůlu, ta už si tolik nezahraje..

4.6.2017 | 17:30:56
kombinacnipaka

mohl by být časovej skok

4.6.2017 | 21:39:21
červený gumáky

pokud vím, tak Chris je potvrzen jako „season regular“ na pristi sezonu. Pokud se pletu, prosím opravte mne

4.6.2017 | 21:51:51
maxf1

Je ot pravda, Chris Wood je potvrzen jako hlavní postava pro třetí sérii.

#8 ShadowKittyGirl
5.6.2017 | 10:40:58
Innominateus

Maggie mě mrzí, ale faktem je, že poslední díly už stejně figurovala jen jako Alexina partnerka. Uvidíme, jak se s ní vypořádají. Doufám, že zůstane alespoň jako „děj na pozadí.“

#6 Roxolanka
5.6.2017 | 14:00:51
Roxolanka

#5 Innominateus: V pár dílech se určitě objeví. Je psaná jako vedlejší postava.

5.6.2017 | 20:25:40
antty

mohl by se objevit v podzimním finále a přinést sebou novou zápletku, se kterou by nás pak tvůrci měsíc napínali.

webmaster
6.6.2017 | 14:18:20
ShadowKittyGirl

#4 maxf1: Tak to jsem ráda :-) ted už jen aby ten děj za něco stál :-)

6.6.2017 | 20:37:52
Rubi

O něho se vůbec bát nemusíte, takovýhle postavy si v CW hýčkají a kor ještě jestli jim tam fanoušci píšou at tam zůstane :D vcucla ho trhlina někam na jinou Zemi a mě tak napadlo, že klidně mohli otevřít portál a poslat ho k Flashovi a SG by ho tam chodila navštěvovat :D ale určitě je nenapadlo si nechat to otevírání dveří k jiným světům :D

10.6.2017 | 14:30:51
Crazynecka

doufam zeho vrateji.. je to krasavec k nakousnuti, sladkej- roztomilejsi jak v TVD. A s Karou dohromady jsou kouzelni.Patri k sobe. tak doufam, ze budou spolu zase.. s tim jeho novym tymem b< to nebyl spatny napad, vratil by se jako hrdina, jako muz o kterym se Kare zminoval, a kteryho ji sliboval.. jen doufam, ze jakmile se tam vrati, tak ze si padnou do naruci, sice mozna trochu trapne, povrchni ale logicke. doufam, ze tam nedaji nejakou zapltetku, jakoze milostny trojuhelnik. ze by zemi hrozila zkaza, Mon-El by se na par dilu zjevil, ukazalo se ze si nasel jinou lasku a po par dilech zase zmizel..

oni jsou krasny par a musi byt spolu…:)

3.7.2017 | 0:17:28
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav titulků

Epizoda S06E20: Kara

cz100%
DOKONČENO

Překlad: @antty, @AdriB a @Azur58
Přečas: @CZEMarkus

Aktualizace postav

V průběhu celé čtvrté a páté sezóny budeme přidávat nové profily postav. Rozhodně je nezapomeňte všechny ohodnotit.

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Zajímavosti

Nicole Maines: Pokusím se svými čarovnými pohyby nekopírovat Scarlet Witch z WandaVision

Nicole Maines: Pokusím se svými čarovnými pohyby nekopírovat Scarlet Witch z WandaVision

Jelikož Melissa Benoist plní mateřské povinnosti, pozornost se upíná na postavy a herce, kteří se v minulosti z tak velkého zájmu radovat nemohli. Jednou z nich je například Nicole Maines, kterou v šesté řadě čekají velké věci. Herečka sledovala seriál WandaVision a všimla si něčeho zajímavého.

Náhodný obrázek

Náhodný obrázek

Narozeniny

Filtr seriálů








Reklama