1883
96/100 - 49×

Sledovat

1883

Prequel seriálu Yellowstone, ve kterém sledujeme rodinu Duttonovu, jež se vydává na cestu na západ přes Velké pláně k poslední baště nezkrotné Ameriky. Jde o drsné převyprávění Západní expanze a intenzivní studii o jedné rodině prchající před chudobou, aby nalezla lepší budoucnost v americké zaslíbené zemi – Montaně.

USA | 2021 | Ukončeno
vysílání
1 sezóna | Paramount+ | 55 minut
žánr
Drama, Historický, Western
hrají
Tim McGraw (James Dutton), Faith Hill (Margaret Dutton), Isabel May (Elsa Dutton), Sam Elliott (Shea Brennan), LaMonica Garrett (Thomas), Audie Rick (John Dutton), Marc Rissmann (Josef), Eric Nelsen (Ennis), James Landry Hébert (Wade)

V seriálu si zahostuje Tom Hanks

V seriálu si zahostuje Tom Hanks

Premiéra novinky 1883 je už za rohem a my se krátce před ní dozvídáme o zapojení dvojnásobného oscarového herce Toma Hankse do hostující role. Uvnitř článku se dozvíte, koho si v seriálu zahraje.

3 0
17.12.2021

Před pár dny proběhlo v Las Vegas promítání prvních dvou epizod novinky 1883 z pera tvůrce Taylora Sheridana. Tato akce dopadla pro seriál dobře, protože sklidil velký úspěch. Největším odhalením při promítání ale bylo to, že se na plátně ukázal jeden z nejznámějších amerických herců – Tom Hanks.

Sheridan se podělil o informaci, že v průběhu seriálu si zahostuje spoustu známých hvězd. Sheridan se totiž s každou sezónou Yellowstonu stává čím dál úspěšnějším a žádanějším tvůrcem, který nadále rozšiřuje svou značku na službě Paramount. Proto využívá své čím dál větší slávy, aby si získal nějaké své oblíbené herce do svých seriálů. Nedávno jsme například zjistili, že zlákal do svého připravovaného seriálu o italské mafii Sylvestera Stallona a nyní se mu poštěstilo do 1883 zapojit Toma Hankse.

(Tom Hanks jako generál George Meade. Foto: Paramount)

Nicméně Hanksovo působení bude v seriálu jen velmi malé. Dokonce své scény natočil za pouhý den. Zahostuje si ve druhé epizodě jako tříhvězdičkový generál George Meade. Objeví se ve flashbackové scéně z bitvy u Antietamu v době Americké občanské války, jíž se účastnil i James Dutton. Bitva u Antietamu je označována za nejkrvavější den v americké historii, neboť na obou stranách (Unie versus Konfederace) padlo dohromady téměř 23 tisíc obětí.

Tom Hanks se tak stává dalším hercem, kterého uvidíme v hostující roli. Už nějakou dobu víme o herci Billym Bobu Thorntonovi. A dále jsme se dozvěděli, že si v seriálu zahraje v hostující roli i kanadský herec s domorodými kořeny Graham Greene, kterého můžete znát například z filmu Dances with Wolves nebo z filmu Wind River, který rovněž natočil Taylor Sheridan. Greene ztvární jednoho ze starších Vraního kmene, který poví Jamesi Duttonovi o místě, kde by se mohl s rodinou usadit.

(Graham Greene si zahrál v Sheridanově Wind River. Foto: Weinstein Company)

Zdroj: Deadline, Collider

Těšíte se na Hankse, i když se bude jednat pouze o krátký záběr? A jaké další známé herce byste rádi spatřili v hostujících rolích?

Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Nejoblíbenější postavy

Reklama

Galerie

Galerie

Narozeniny herců

Sledujte nás

Filtr seriálů








Reklama