1923
91/100 - 28×

Sledovat

1923

Prequel seriálu Yellowstone, který navazuje na prequel 1883. V něm sledujeme další generaci rodiny Duttonových v době, kdy hornatý západ postihnou enormní sucha, Prohibice a Velká hospodářská krize.

USA | 2022 | Pauza
vysílání
2 sezóny | Paramount+ | 55 minut
žánr
Drama, Historický, Western
hrají
Harrison Ford (Jacob Dutton), Helen Mirren (Cara Dutton), James Badge Dale (John Dutton, Sr.), Brandon Sklenar (Spencer Dutton), Darren Mann (Jack Dutton), Marley Shelton (Emma Dutton), Michelle Randolph (Elizabeth Strafford), Aminah Nieves (Teonna Rainwater), Julia Schlaepfer (Alexandra), Isabel May (Elsa Dutton), Brian Geraghty (Zane Davis), Jerome Flynn (Banner Creighton), Timothy Dalton (Donald Whitfield), Sebastian Roché (otec Renaud), Jennifer Ehle (sestra Mary)

Hvězda z Game of Thrones zamíří do roku 1923

Hvězda z Game of Thrones zamíří do roku 1923

Připravovaný prequel seriálu Yellowstone, který bude již druhým v pořadí, obsazuje další herecké hvězdy do hlavních rolí a jedné z nich se ujme i herec ze seriálového hitu Hra o trůny.

6 0
28.10.2022

Již známe datum premiéry Yellowstonského prequelu, do které zbývají už ani ne dva měsíce. Obsazení hlavních hereckých hvězd je už široké, jak jste se mohli dočíst v našich předešlých článcích. Většina z nich ztvární někoho z příslušníků rodiny Duttonových, ale je mezi nimi i několik takových, kteří si zahrají někoho jiného. A nyní známe další tři herecké přírůstky, které nebudou patřit mezi Duttonovy, ale ztvární jiné obyvatele Montany.

Prvním z nich je herec Jerome Flynn, kterého určitě všichni znáte ze seriálu Game of Thrones, kde ztvárnil Bronna. Bronn patřil k velice oblíbeným postavám a herec tak dostane možnost ukázat se v další roli. Jerome ztvární postavu jménem Banner Creighton, což je tvrdohlavý Skot, který je v Montaně vůdcem skupiny místních pastýřů ovcí.

(Přitáhne herec své fanoušky z Game of Thrones? Foto: HBO)

Další zvučnou hereckou posilou je herec Robert Patrick, který se ve filmovém světě zapsal například jako záporák T-1000 ve filmu Terminátor 2 a v televizním světě jste jej mohli vidět například ve Scorpion či Peacemaker. Herec si v 1923 zahraje šerifa Williama McDowella, který je přítelem Duttonových.

(Letos jste herce mohli vidět v Peacemakerovi. Foto: HBO)

Třetím přírůstkem, tentokrát ženským, je herečka Jennifer Ehle. Tu si můžete například pamatovat jako Elizabeth Bennettovou z minisérie Pride and Prejudice z roku 1995. Jennifer se představí jako sestra Mary. Ta je irskou jeptiškou, který vyučuje na montanské škole pro americké Indiány, kterou navštěvuje například Teonna Rainwaterová. V návaznosti na to bylo prozrazeno, že herec Sebastian Roché, o jehož účinkování jsme již věděli, ale neznali jsme postavu, již ztvární, se vžije do role otce Renauda, ředitele této školy.

(Jennifer jste mohli vidět i ve filmové sérii Padesát odstínů, kde ztvárnila matku hlavní hrdinky.
Foto: Focus Features)

Zdroj: Deadline (1, 2, 3)

Na koho z těchto tří herců jste nejvíce zvědaví?

Diskuze /3

Raiden123

A hele zamestnanec mesiaca u Lanisterov ako ukazovalo vtipne foto vytvorene na parodovanie jeho uzitocnosti v game of thrones.

No tento serial si netusim ci si ho pozriem,nieje to zaner na ktory sa pozeram casto.

28.10.2022 | 22:40:08
Raiden123

Ser Bronn – Worker of the month – Pracovnik mesiaca … pinterest com/pin/48265­9285055631856/ Netusim ci pinterest linky su povolene pre ednu,ale ak by to bol problem,tak foto by sa malo dat najst i podla nazvu ak by to niekto hladal.

28.10.2022 | 22:48:02
Raiden123

Oprava Employe Of The Month.

29.10.2022 | 21:42:18
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Nepřehlédněte

V roce 1923 strávíme dvě sezóny a ve hře jsou i další prequely

V roce 1923 strávíme dvě sezóny a ve hře jsou i další prequely

Za měsíc a půl se dočkáme premiéry seriálu 1923. První prequel seriálu Yellowstone tady s námi pobyl jen jednu sérii, avšak v roce 1923 se zdržíme o rok více. Bude totiž složen ze dvou řad a už se navíc uvažuje o dalších yellowstonských prequelech.

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Galerie

Galerie

Narozeniny herců

Sledujte nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama