Twin Peaks (Městečko Twin Peaks)
97/100 - 62×

Twin Peaks(Městečko Twin Peaks)

Kultovní seriál Davida Lynche, který se zaměřuje na jedno na první pohled zcela obyčejné maloměsto. Pokus o odhalení vraždy však vyšetřující a obyvatele Twin Peaks zatáhne do mysteriózního kolotoče a odhalení pravdy, která je skryta hluboko v temnotě.

USA | 1990 | Pauza
vysílání
3 sezóny | ABC, Showtime | 42 minut
žánr
Detektivní, Mysteriózní, Thriller
hrají
Kyle MacLachlan (Dale Cooper), David Duchovny (Denise Bryson), Michael Horse (Tommy "Hawk" Hill), Mädchen Amick (Shelly Johnson), Sheryl Lee (Laura Palmer), Frank Silva (Bob), Michael Ontkean (Harry S. Truman)


Twin Peaks - Hodnocení

Chceš taky hodnotit? Registruj se nebo se !
magdu

Jednoduše geniální. Seriál už sjíždím kvůli 3. sérii znovu, abych to měla ucelené. A můžu říct, že dílko zraje jako víno :)

30.8.2018 | 20:02:56
vla_mira

Naprosto zásadní seriál.

24.7.2018 | 0:00:11
Jiri007

Dobrý mysteryozní seriál který je ve svém oboru zatím nejlepší, líbi se mi ty hlášky a všechno co se v Twin Peaks odehravá, první a druhá řada mě bavila nejvíce, novější díly nebyly špatné ale už to nemělo takovou šťavu. Můj oblíbenec byl samozřejmě Dale Cooper, Albert Rosenfield a Benjamin Horn, a nejvíce se mi líbíla Shelly, Donna, Annie, Maddy a Audrey.

4.7.2018 | 10:41:34
Lodovic

Kaleidoskop sa vracia späť do módy, po 25 rokoch je veľa postáv iných a divných a podivných a stále je to fajn sledovať.

9.8.2017 | 1:00:01
lukascoolarik

Originalitu seriálu nemůžu popřít, ale větší část druhé série se bohužel soustředila hlavně na to špatné. A když i sám Lynch přiznává, že druhou řadu nenáviděl, něco na tom asi bude.

Hodnocení původního seriálu: 75 %
Hodnocení návratu: 90 %

webmaster
28.7.2017 | 15:43:45
slunik;-))

return of the KING!!!! ;)

29.5.2017 | 13:34:54
Pavel 1963

Naprosto dokonalý seriál se skvělými hereckými výkony .Nemohu se dočkat pokračování :-)

3.1.2017 | 4:23:30
Kothy

Lynchova pecka :)

9.2.2016 | 13:51:16
iHyi

Většina druhé řady stojí za nic, ale celkově je to dost šíleně zvláštní zážitek.

webmaster
3.10.2015 | 20:30:21

Stav titulků

Epizoda S03E18: The Return, Part 18

cz100%
DOKONČENO

Reklama

Hudba ze seriálu

Thumbnail Play icon

Reklama

Žánr

Akční · Animovaný · Detektivní · Dětský · Dobrodružný · Dokumentární · Drama · Erotický · Fantasy · Historický · Hororový · Hudební · Katastrofický · Komedie · Komiksový · Krimi · Lékařský · Mysteriózní · Nadpřirozený · Parodie · Politický · Právnický · Psychologický · Reality show · Rodinný · Romantický · Sci-fi · Soap opera · Špionážní · Sportovní · Talk show · Thriller · Válečný · Western · Životopisný

Rok vzniku

starší · 2000 · 2001 · 2002 · 2003 · 2004 · 2005 · 2006 · 2007 · 2008 · 2009 · 2010 · 2011 · 2012 · 2013 · 2014 · 2015 · 2016 · 2017 · 2018 · 2019 · 2020 · 2021

Počáteční písmeno

123 · A · B · C · D · E · F · G · H · I · J · K · L · M · N · O · P · Q · R · S · T · U · V · W · X · Y · Z

Reklama

Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK