Game of Thrones (Hra o trůny) Služebníci říše - vyhodnocení druhého kola

Služebníci říše - vyhodnocení druhého kola

Služebníci říše - vyhodnocení druhého kola

S druhým kolem byly ze začátku drobné problémy a proto jsme ho prodloužili až do včerejšího večera. V druhém kole se soutěžilo o oficiální trička s motivem Starků a o slevové poukazy na 20% slevu u našeho sponzora fantasyobchod.cz. Vítěze naleznete uvnitř tohoto článku.


1 0
13.5.2012

Trička vyhráli tito uživatelé

Nathan82, saimoncz

Slevové poukazy na 20% vyhráli

ElSilvero, eitek1236

Správné odpovědi

1. Jaké je správné pořadí jmen zlovlků podle stáří jejich majitelů (od nejstaršího k nejmladšímu)?

Správná odpověď je: Šedý vítr, Duch, Lady, Nymeria, Léto, Chundeláč

2. Jak se jmenuje ser, který slouží králi Joffreymu jako popravčí?


Správná odpověď je: ser Ilyn Payne

3. Kdo z těchto mužů nebyl nikdy členem malé rady?

Správná odpověď je: magistr Illyrio Mopatis

4. Co má ve znaku rod Cleganů?

Správná odpověď je: Tři psy

5. Která z těchto pevností je sídlem Noční hlídky?

Správná odpověď je: Černý hrad

6. Jak se jmenuje bůh, kterého vyznává rudá kněžka Melisandra?

Správná odpověď je: Rhllor

7. Z kterého rodu pochází žena krále Renlyho?

Správná odpověď je: z rodu Tyrellů

8. Jaká jsou prostřední jméne spisovatele George R.R. Martina?

Správná odpověď je: Raymond Richard

9. Kdo zabil Šíleného krále?

Správná odpověď je: Jaime Lannister

10. Jakými dveřmi mají v Orlím hnízdě možnost odejít odsouzení?

Správná odpověď je: Měsíčními

U první otázky jsme vycházeli z informace, kterou řekla Catelyn v první epizodě Nedovi. Tudíž je Robb o něco málo starší, než Jon Sníh.

Ceny Vám budou rozeslány na konci soutěže hromadně pro případ, že byste vyhráli cen více.

Pokud jste nevyhráli, nezoufejte. Třetí kolo soutěže začne v pondělí odpoledne a vy v něm můžete vyhrát LCG karetní hru Game of Thrones, nebo vázané vydání Bouře mečů. Pro podmínky soutěže sledujte rubriku SOUTĚŽ.

Diskuze /14

anonymuser

Podruhé správné odpovědi a zas žádná odměna :( no nic… Beztak nejzajímavější ceny jsou ve třetím kole… Tak třeba se poštěstí :) Gratulace vylosovaným výhercům!

13.5.2012 | 14:04:17
StigCZ

k sakru, tu slevu jsem chtěl :-) nicmeně gratulace vyhercům

13.5.2012 | 15:11:30
kutas

Je to nějaký zajímavý už jsem měl správný odpovědi a výhra nikde připadá mi že vyhrávají pořád ti stejní… jinak gratulace jim

13.5.2012 | 16:04:52
anonymuser

Tak jestli je podobná statistika, jako u prvního kola, tak správně odpovědělo cca 400 lidí, takže je to čistě o štěstí při losování a jinak, co se týče toho, že by měli vyhrávat pořád stejní. Stačí se podívat do archivu novinek a porovnat jména výherců… Žádné z nich tu není dvakrát. Takže příště asi trochu víc pečlivosti, než padnou nějaká podobná obvinění ;)

13.5.2012 | 17:08:14
Jacob94

Sakra zase nic, tak snad se to napotřetí či napočtvrté podaří :-D.

13.5.2012 | 17:19:56
littlefool

ach jo, taky nic a to jsem nejvíc stála o to tričko nebo aspoň placku s motivem Starků. Zas mi nezbyde nic jiného než hluboko sáhnout do kapsy a koupit za vlastní, páč já nikdy nic nevyhraju…

13.5.2012 | 18:07:39
Trinitron

Nathan a saimon ? Koukám že vyhrál seriál Misfits :D každopádně gratulace :)

13.5.2012 | 19:04:18
tomtou

chtel bych se zeptat jestli mate nejaky seznam lidi co odpovedeli spravne :) zajimalo by me zda jsem odpovedel spravne pac jsem to vyplnil uz davno a nepamatuju si to jak jsem to vyplnil :) dik za odpoved

13.5.2012 | 19:54:07
bechr05

Jestli někoho zajímá, jak probíhá losování výherců, tak je to následovně.

  1. Každý soutěžící dostane přiřazeno jedno číslo, podle pořadí, ve kterém odpověděl.
  2. Ze seznamu se vyřadí ti uživatelé, kteří neměli plný počet správných odpovědí a jejich čísla jsou postoupena.
  3. Díky náhodnému generátoru jsou vylosováni vítězové

PS: Co se možnosti několikanásobné výhry týče, je možná a tato informace je od začátku uvedena v pravidlech soutěže.

Do dalších kol Vám přeji hodně štěstí.

redaktor
13.5.2012 | 19:55:19
Vencab

jen bych se chtěl zeptat jakym způsobem se pak na konci budou výhry posílat? kdy si od nás výherců vezmete adresy? (výherce pak zkontaktujete?) … měl jsem to štěstí a vyhrál odznáčky

13.5.2012 | 20:26:54
bechr05

Adresy výherců posbíráme po mailech na konci 4. kola

redaktor
13.5.2012 | 20:29:37
Borgos

Díky moc za soutěž. A chtěl by se připojit k dotazu, zda by bylo možné někde zveřejnit seznam lidí co odpověděly správně, pač si už taky nejsem zcela jistej. Díky

13.5.2012 | 22:37:59
cerm

gratulace výhercům…lets go to round 3

13.5.2012 | 23:48:51
Nathan82

já jsem vyhrál :-) Paráda, doufám, že budu mít možnost vybrat si velikost trička, jsem totiž velkej kus chlapa :-D Jo a pro Trinitrona – jméno Nathan je vybráno ze seriálu Heroes :-D

30.5.2012 | 17:36:53
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Podpoř nás ve finále Křišťálové lupy

Luk a šípy nestačí. Potřebujeme váš hlas.

Podpoř nás ve finále Křišťálové lupy 2017 v kategoriích Zájmové weby a Cena popularity.

Hlasuj pro Ednu!

Osmá série

Kdy začne osmá série a o čem bude?

Kdy začne osmá série a o čem bude?

Tyto otázky si zřejmě klade každý z vás. Sedmá série měla pouhých sedm epizod, u osmé, která je zároveň poslední, to nebude o nic lepší. A možná se jí dočkáme mnohem později.

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás