Game of Thrones (Hra o trůny) Služebníci říše - vyhodnocení 4. kola + pokyny pro výherce

Služebníci říše - vyhodnocení 4. kola + pokyny pro výherce

Služebníci říše - vyhodnocení 4. kola + pokyny pro výherce

Naše dlouhodobá soutěž, která Vás provázela během vysílání druhé série je u konce a my už nyní známe výherce hlavní ceny, kterou do soutěže věnoval náš hlavní partner Nerds.cz. Pokud jste jedním z výherců předchozích kol, tak v tomto článku naleznete oficiální pokyny pro vyzvednutí Vaší výhry.


1 0
10.6.2012

Vítězem DVD se stává

ArgmaarMy tímto jemu i výhercům předešlých kol gratulujeme a děkujeme všem sponzorům, že nám umožnili pro Vás tuto soutěž připravit.

Pokyny pro výherce

Uživatelé, kteří vyhráli nechť mi (bechr05) zde na EDNĚ pošlou soukromou zprávu ze svého účtu. Do zprávy uveďte Vaši doručovací adresu a nejlépe i email pro řešení případných problémů. Pokud se mi výherci se svou adresou neozvou do konce června, tak o jejich ceny bude znovu losováno.

Diskuze /18

Borgos

Gratuluji všem výhercům a děkuji organizátorům za zajímavou soutěž.

10.6.2012 | 12:22:43
Jacques de Molay

Gratuluji výhercům a děkuji za možnost něco vyhrát s mým oblíbeným seriálem. Soutěže tohoto typu byste mohli dělat častěji i s jinými seriály na Edně.

10.6.2012 | 12:53:53
Oveckoun

Jeez Gratuluju a vubec nezavidim o:)

10.6.2012 | 13:07:32
Orea

Gratuluji výhercům a závidím :D

Kdy zveřejníte správé odpovědi 3. a 4. kola?

10.6.2012 | 13:32:00
Turabean

Gratuluju , snad vítěz DVD už nemá koupený :D.

10.6.2012 | 13:44:16
bechr05

Odpovědi určitě budou, ale momentálně mě plně zaměstnávají zkoušky ve škole (proto nejsou ani žádné články) :(

redaktor
10.6.2012 | 13:45:18
Wolfinator1

Tak to přeju bechr05 hodně štěstí já si taky užívám zrovna zkoušky :D

10.6.2012 | 19:58:45
Vencab

dva lidi sme na to teďka koukali a na edňáckejch stránkách prostě nevidíme tlačítko pro odeslání zprávy .. komu jde vyplnit, text jsem tam napsal, ale jak to poslat to je záhada :(

10.6.2012 | 20:50:24
bechr05

Na téhle adrese vyplníte zprávu a pod ní kliknete na oranžové tlačítko Odeslat.

http://www.edna.cz/…/vzkazik.asp?…

redaktor
10.6.2012 | 20:59:04
megans

Gratuluji všem kamarádům ,co si to předem domluvili s leadrama tohoto kolotoče:) Dělal jsem to taky tak,takže vím o co jde ,ale jak říkám každej by měl dělat jak nejlíp umí!

megans
10.6.2012 | 22:15:11
skream2

Taky gratuluju výhercům a vůbec nezávidím. Nechtěl bych to ani zadarmo a to z jednoho důvodu- full HD je full HD. Za takových 10 let po divX nebo DVD formátu nikdo ani neštěkne. Popravdě řečeno nechápu jak někdo může takovýto seriál sledovat v tak příšerné kvalitě…

11.6.2012 | 12:05:59
Hurley

Kdyby tu náhodou někoho zajímala reakce Edny na komentář od meganse níže, tak chlapec dostal ban. Na podobnej typ lží a podrývání jsem VYSOCE alergickej.

webmaster
11.6.2012 | 13:17:28
morriss25

Hurley: dík moc. Konečně nějaký admin, který řeší věci. Respekt :)

12.6.2012 | 22:05:37
Nathan82

to jsou takový ty chytrolíni, v soutěži jsem vyhrál tričko a nikoho z edny neznám…takovejm jako megans palec dolů

13.6.2012 | 10:24:04
cerm

for bechr05

cus psal sem ti do vzkazů ale zatím bez odpovědi..četl jsi to???

cerm…

19.6.2012 | 17:26:50
bechr05

Ano, ti co mi poslali údaje je poslali dobře. Chybí mi už pouze tito uživatelé:

VirglCZ saimoncz ElSilvero NSTondra Lureithis Toker Vylda

redaktor
20.6.2012 | 8:29:38
VirglCZ

Pro Bechr05: Taky jsem psal do vzkazů, ale 10 dnů bez odpovědí, tak doufám, že to v pořádku došlo…vzhledem k tomu, že je dnes uzávěrka :-D

30.6.2012 | 18:20:47
bechr05

Prislo mi az to tesne pred koncem, takze jsi v bezpeci Virgle a svou cenu dostanes.

redaktor
3.7.2012 | 12:25:35
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav překladu

Epizoda S07E06: Beyond the Wall

cz100%
DOKONČENO
en100%
DOKONČENO

Překlad: @hlawoun, @Katherine16 a @kaailik
Korekce: @OlafDark
Časování: @Xavik
Časování na jiné verze: @badboymajkl

Překlad sedí na verze Game of Thrones:

  • … S07E06 1080p HDTV LEAKED-SiT
  • … S07E06.HDTV.x264-FLEET
  • … S07E06.720p.HDTV­.x264-FLEET
  • … S07E06.PROPER­.HDTV.x264-SVA
  • … S07E06.PROPER­.720p.HDTV.x264-AVS
  • … S07E06.720p.WEB­.h264-TBS
  • … S07E06.1080p.AM­ZN.WEB-DL.DDP5.1.H.264-GoT

Po zhlédnutí epizody nezapomeňte díl ohodnotit. Vyjádřit svůj názor k tomuto dílu můžete v tomto fóru.

Nominuj Ednu na Křišťálovou lupu

Pomoz Edně usednout na trůn v kategorii Zájmové weby 

Hlasujte pro Ednu!

Reklama

Podpořte nás

Mnoho z vás nám psalo, že by nás za naši práci na seriálu Game of Thrones rádo podpořilo, proto jsme si zřídili PayPal účet, na kterém nás můžete podpořit. Moc děkujeme za podporu!

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás