Game of Thrones (Hra o trůny) Služebníci říše - vyhodnocení 4. kola + pokyny pro výherce

Služebníci říše - vyhodnocení 4. kola + pokyny pro výherce

Služebníci říše - vyhodnocení 4. kola + pokyny pro výherce

Naše dlouhodobá soutěž, která Vás provázela během vysílání druhé série je u konce a my už nyní známe výherce hlavní ceny, kterou do soutěže věnoval náš hlavní partner Nerds.cz. Pokud jste jedním z výherců předchozích kol, tak v tomto článku naleznete oficiální pokyny pro vyzvednutí Vaší výhry.

1 0
10.6.2012

Vítězem DVD se stává

ArgmaarMy tímto jemu i výhercům předešlých kol gratulujeme a děkujeme všem sponzorům, že nám umožnili pro Vás tuto soutěž připravit.

Pokyny pro výherce

Uživatelé, kteří vyhráli nechť mi (bechr05) zde na EDNĚ pošlou soukromou zprávu ze svého účtu. Do zprávy uveďte Vaši doručovací adresu a nejlépe i email pro řešení případných problémů. Pokud se mi výherci se svou adresou neozvou do konce června, tak o jejich ceny bude znovu losováno.

Diskuze /18

Borgos

Gratuluji všem výhercům a děkuji organizátorům za zajímavou soutěž.

10.6.2012 | 12:22:43
Jacques de Molay

Gratuluji výhercům a děkuji za možnost něco vyhrát s mým oblíbeným seriálem. Soutěže tohoto typu byste mohli dělat častěji i s jinými seriály na Edně.

10.6.2012 | 12:53:53
Oveckoun

Jeez Gratuluju a vubec nezavidim o:)

10.6.2012 | 13:07:32
Orea

Gratuluji výhercům a závidím :D

Kdy zveřejníte správé odpovědi 3. a 4. kola?

10.6.2012 | 13:32:00
Turabean

Gratuluju , snad vítěz DVD už nemá koupený :D.

10.6.2012 | 13:44:16
bechr05

Odpovědi určitě budou, ale momentálně mě plně zaměstnávají zkoušky ve škole (proto nejsou ani žádné články) :(

čestný člen redakce
10.6.2012 | 13:45:18
Wolfinator1

Tak to přeju bechr05 hodně štěstí já si taky užívám zrovna zkoušky :D

10.6.2012 | 19:58:45
Vencab

dva lidi sme na to teďka koukali a na edňáckejch stránkách prostě nevidíme tlačítko pro odeslání zprávy .. komu jde vyplnit, text jsem tam napsal, ale jak to poslat to je záhada :(

10.6.2012 | 20:50:24
bechr05

Na téhle adrese vyplníte zprávu a pod ní kliknete na oranžové tlačítko Odeslat.

http://www.edna.cz/…/vzkazik.asp?…

čestný člen redakce
10.6.2012 | 20:59:04
megans

Gratuluji všem kamarádům ,co si to předem domluvili s leadrama tohoto kolotoče:) Dělal jsem to taky tak,takže vím o co jde ,ale jak říkám každej by měl dělat jak nejlíp umí!

megans
10.6.2012 | 22:15:11
skream2

Taky gratuluju výhercům a vůbec nezávidím. Nechtěl bych to ani zadarmo a to z jednoho důvodu- full HD je full HD. Za takových 10 let po divX nebo DVD formátu nikdo ani neštěkne. Popravdě řečeno nechápu jak někdo může takovýto seriál sledovat v tak příšerné kvalitě…

11.6.2012 | 12:05:59
Hurley

Kdyby tu náhodou někoho zajímala reakce Edny na komentář od meganse níže, tak chlapec dostal ban. Na podobnej typ lží a podrývání jsem VYSOCE alergickej.

čestný člen redakce
11.6.2012 | 13:17:28
morriss25

Hurley: dík moc. Konečně nějaký admin, který řeší věci. Respekt :)

12.6.2012 | 22:05:37
Nathan82

to jsou takový ty chytrolíni, v soutěži jsem vyhrál tričko a nikoho z edny neznám…takovejm jako megans palec dolů

13.6.2012 | 10:24:04
cerm

for bechr05

cus psal sem ti do vzkazů ale zatím bez odpovědi..četl jsi to???

cerm…

19.6.2012 | 17:26:50
bechr05

Ano, ti co mi poslali údaje je poslali dobře. Chybí mi už pouze tito uživatelé:

VirglCZ saimoncz ElSilvero NSTondra Lureithis Toker Vylda

čestný člen redakce
20.6.2012 | 8:29:38
VirglCZ

Pro Bechr05: Taky jsem psal do vzkazů, ale 10 dnů bez odpovědí, tak doufám, že to v pořádku došlo…vzhledem k tomu, že je dnes uzávěrka :-D

30.6.2012 | 18:20:47
bechr05

Prislo mi az to tesne pred koncem, takze jsi v bezpeci Virgle a svou cenu dostanes.

čestný člen redakce
3.7.2012 | 12:25:35
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec Game of Thrones

Seriál Game of Thrones odstartoval svou existenci na jaře roku 2011 a skončil na jaře roku 2019. Byl tu s námi dlouhých osm let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Prequel

Hra o trůny je sice u konce, ale to neznamená, že se do Západozemí už nikdy nepodíváme. Stanice HBO totiž objednala nový seriál, ve kterém se zaměří na dračí rod Targaryenů. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Reklama

Narozeniny

Hlídejte si nás