Star Wars: Rebels Star Wars: Rebels - Hodnocení

Star Wars: Rebels - Hodnocení

Chceš taky hodnotit? Registruj se nebo se !
Wulfi44

Seriál, který bych se rozhodně nedoporučil někomu, kdo nemá rád Star Wars, nebo mu není 10. Jediná série, která mě dostatečně zaujala a dosahovala aspoň na obstojnější Clone Wars je druhá. Zbytek je poměrně bída. Přijde mi, že všechno zajímavé se, tak nějak přešlo mlčením, a prostor dostávalo pořád dokola to nudné. Jestli seriál měl někdy šanci překonat Clone Wars, tak jí zahodil během 3. a 4. série.

2.5.2018 | 11:33:48
Ellar

První série byly fantastické, pak se to postupně začalo dost kazit, až jsme z překvapivě dospělého seriálu s prvky dětských animáků měli dětský animák s dospělými prvky. Třetí série byla ještě obstojná, ale mluvící vlci a další nesmysly, se kterými přišla poslední série seriál degradovali na samotné dno.

9.3.2018 | 3:34:10
PrincCvok

Celý seriál za tu velikou infantilnost a za přilíš mnoho výplnovích dílů, kde jste si říkali „Bude se konečně něco dít?“ při návratu některých postav z CW to aspoň začalo být zajimavější. Si příliš vysoké hodnocení nezaslouží ale na druhou mu nechci křivdit už od začátku se seriál propagoval jako seriál pro ty mladší diváky.

8.3.2018 | 23:13:10
Phanto
1. série 75%
2. série 90%
3. série 85%
4. série 80%

Celkově se mi seriál dost líbil. Byly tu sice slabší epizody, ale také epizody naprosto vynikající.

7.3.2018 | 21:30:22
Equlibr

Prvá 75% Druha 95% Tretia 85% Štvrtá po druhej polovici šplhá veľmi vysoko..

3.3.2018 | 19:35:30
Jabba

1. série 90% 2.série 100% 3.série 60% 4.série zatím 20%

27.2.2018 | 18:57:48
Sataray

Star Wars Rebels jsem začal sledovat asi jen a pouze z důvodu odkazu na Clone Wars. (Konkrétněji, když jsem na YT zahlédl, že se vrátí Ahsoka, kterou jsem v CW zbožňoval.) Bohužel, u tohoto seriálu téměř každý díl sleduji se slovy: „Snad ten další bude lepší“. Závěr druhé řady mi přinesl velmi dobré překvapení a show, jakou jsem v tomto seriálu postrádal. Maul se zdál velmi slibný, ovšem… „Ukradli nám ho“ moc brzy. Kde chtějí vzít novou bojovou výzvu pro „mistra“ jediho Kanana a jeho padawana Ezru? Dávám z přítomných hlasovacích možností 40% kvůli odkazům na CW, zakomponováním Dartha Vadera, a za poslední 2 díly druhé série.

8.5.2017 | 18:50:05
sonn8861

no nic moc klasika záporaci banda idiotů s muškou horší než slepej voják zatím co hrdinové jsou nesmrtelní a kulky doslova proletavaji skrz nebo jen tak poletují mimo ně a pokud nahodou hrdinu kulka zasáhne tak je s nakého důvodu vadná nebo nedostatečně silná…

5.12.2016 | 15:35:34
drajky

díly s darth maulem top

4.10.2016 | 2:48:27
Maximiliancz

První serie nic moc, ale druhá byla dost lepší. Pokud to takhle bude pokračovat mohlo by to překonat CW.

28.9.2016 | 20:14:52

Nově přidané postavy

V průběhu čtvrté řady Rebels vám budeme přinášet nové profily postav. Proto je nezapomeňte vždy ohodnotit.

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Zajímavosti

Byl oznámen nový seriál Star Wars s názvem Resistance, těšit se můžeme i na staré známé

Byl oznámen nový seriál Star Wars s názvem Resistance, těšit se můžeme i na staré známé

Star Wars svět nemohl být pochopitelně dlouho bez seriálu a než se dočkáme toho hraného, můžeme se už na podzim těšit na animovaný seriál, který bude mapovat období po konci Občanské války. Ve středu dění bude mladý pilot, který se vydá špehovat První řád.

Momentka

Momentka

Narozeniny herců

Aplikace

Edna se konečně dočkala i své vlastní aplikace, kterou si nyní můžete stáhnout do svých mobilních zařízení.

Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK