The Good Doctor (Dobrý doktor) The Good Doctor - Hodnocení

The Good Doctor - Hodnocení

Chceš taky hodnotit? Registruj se nebo se !
Brett

Můj oblíbený seriál.

redaktor
29.6.2019 | 16:44:22
quintes

PECKA!!! Zhltol som to za dva dni (po s02e03). Spočiatku mi Freddie Highmore vadil (nevedel som ho oddeliť od predchádzajúcich filmových počinov), zázračne mi začal byť uveriteľný až v druhej sérii. Páči sa mi, ako producenti seriálu Murphyho v druhej sérii trocha uzemnili (dali viac priestoru ostatným, a neurobili z neho druhého Housa). A najviac žeriem tomu seriálu ten správny mix všetkého, chcelo by to trocha dlhšiu minutáž :) Teším sa na ďalšie časti. Seriál ma sakra silný potenciál!!!

18.10.2018 | 19:28:40
valasek

Je to pecka a Freddie Highmore je dokonalý.

webmaster
17.9.2018 | 3:03:11
Onlajn

První díl vypadal lépe, než zbytek série. Zkrátka takový průměr.

20.6.2018 | 18:35:57
salamander

Původně jsem byla dost skeptická, ale seriál se mi vlastně líbí. Jen některé případy jsou na můj vkus moc zidealizované – asi jsem zmlsaná z Greys Anatomy.

8.2.2018 | 20:16:07
BottleOfWater

Musím říct, že jsem moc mile překvapená. Nikdy mě seriály z lékařskýho prostředí nezajímaly, ale jak to tak vypadá, asi je ještě vezmu na milost :-)

redaktor
23.1.2018 | 18:20:56
Lucifrid

Je to parádní seriál, taková oddechovka, ale velice příjemná. 90 %

webmaster, korektor
31.12.2017 | 15:18:44
gollik

mega dobry, mega zdravi

17.12.2017 | 18:50:11
misticjoe

Někdo by řekl, že Highmore je herec jedné tváře. Přecijen se mezi Bates Hotel a Good Doctor jeho výrazy absolutně nezměnily. Ale proč to měnit? Díky tomu je z Shauna naprosto dokonale votuněný autista. Paráda!

30.11.2017 | 19:03:53
ivedoo

Naprosto úžasný seriál <3 Velice dojemný, hltám ho každým dechem :) Nemůžu se dočkat na další a další díly <3

2.11.2017 | 21:35:26

Stav překladu

Epizoda S03E06: 45-degree Angle

cz100%
DOKONČENO

České titulky k seriálu The Good Doctor přejímáme z webu Titulky, kde se o českou podporu stará Petina129. Jelikož na titulky pouze odkazujeme, nevíme, kdy budou hotové.

Po zhlédnutí nezapomeňte díl ohodnotit.
O epizodě můžete diskutovat v tomto fóru.

ohodnoťte seriál

Třetí série

Thumbnail Play icon

Reklama

Nábor: Piš pro Ednu

Hodně našich fanoušků nám píše, že se chce na chodu Edny taktéž podílet. Hodně z vás však stále nenašlo odvahu nám napsat. Nyní máte možnost, abyste se stali naším redaktorem a pomohli nám s chodem celého webu.

Novinky ze St. Bonaventure

Robert Sean Leonard obnovuje spolupráci s Davidem Shorem, do seriálu míří další posila z House

Robert Sean Leonard obnovuje spolupráci s Davidem Shorem, do seriálu míří další posila z House

Do třetí série zabloudí herec Robert Sean Leonard, jenž si pro náš tým připraví netradiční výzvu. Koho si bývalý seriálový onkolog střihne a jak dlouho se zdrží v St. Bonaventure, vám prozradíme uvnitř článku. Vedle informační hostiny si také můžete prohlédnout první fotografie s váženým hostem.

Reklama

Recenze první série

Jak Dr. Shaun Murphy zaujal Edňáky svým debutem?

Jak Dr. Shaun Murphy zaujal Edňáky svým debutem?

Šikovný doktor Shaun Murphy si momentálně dopřává zasloužené pauzy od doktořiny. Naši redaktoři však pro vás zhodnotí, jak se jim líbilo jeho první vystoupení na obrazovkách.

Personál nemocnice

Personál nemocnice