Arrow Hodnocení třetí řady seriálu Arrow

Hodnocení třetí řady seriálu Arrow

Hodnocení třetí řady seriálu Arrow

Tentokrát se podíváme, jak vámi byla hodnocena třetí řada seriálu Arrow, a porovnáme to, ostatně tak jako vždycky, s hodnocením serveru IMDb. Ať už byla třetí řada jakákoliv, tak jedno je jisté – třetí řada je fanoušky seriálu Arrow hodnocena jako nejhorší.


25 1
4.6.2015

Třetí řada seriálu Arrow se dočkala ze strany fanoušků poměrně velké kritiky. Tato kritika se samozřejmě odrazila i na hodnocení jednotlivých epizod na Edně. V porovnání s první a druhou sérií má třetí řada nejhorší průměr hodnocení epizod. S průměrem 89 % třetí řada nestačila na první sérii (průměr 92 %) a už vůbec ne na druhou sérii (průměr 96 %).

Nejlepší epizodou třetí řady byl devátý díl The Climb, který si udržel krásných 98 %. Zimní finále třetí série sice bylo dobře hodnoceno, zato finále celé třetí řady vůbec. Finální díl My Name Is Oliver Queen získal pouhých 69 %, proto se tato epizoda stala nejenom nejhorší epizodou třetí řady, ale také celého seriálu.


Hodnocení všech epizod třetí řady seriálu Arrow naleznete v přiloženém grafu. Hodnocení můžete porovnat se serverem IMDb.

Kdybychom měli porovnat hodnocení na Edně a na IMDb, tak zjistíme, že se v několika ohledech zcela rozlišují. Až třináct dílů získalo lepší hodnocení na Edně než na IMDb a osm dílů získalo zase lepší hodnocení na IMDb než na Edně. Na dvou hodnoceních se oba dva weby shodly, a to u desáté epizody Left Behind (oba dva weby jej hodnotí 88 %) a čtrnácté epizody The Return (oba dva weby jej hodnotí 86 %).

Na IMDb měla celá řada průměrné hodnocení 88 %, tedy stejné jako na Edně. Za nejlepší epizodu je opět považována devátá epizodě The Climb92 % a za nejhorší epizodu zase jedenáctá epizoda Midnight City83 %.

Diskuze /35

Rubi

Tak třeba já jsem vůbec žádnou epizodu tady na Edně nikdy nehodnotila, přesto považuji tuto sérii za velice podařenou. Myslím že se najde více lidí kdo epizody nehodnotí.

4.6.2015 | 20:41:32
HellTsuku

To je bohužel ještě dobré hodnocení...... jestli bude i takováhle čtvrtá budu se modlit za zrušení celkové série o Arrowi.

4.6.2015 | 20:43:48
téčko171

Za to můžou leda zaujatí hejtři, kteří umí tak akorát hejtovat, protože každý, kdo je objektivní MUSÍ uznat, že třetí řada byla, no, prostě žužu, nejbožejší, za vrchol celého seriálu považuju Olího zamilovaný pohled a jak se vzdal svého poslání jen, aby mohl být s ní a naplnit tak svůj osud v podobě OLICITY a být konečně šťastný no a prostě jdu rovnou spálit celou svoji rozsáhlou sbírku červené knihovny a vlastníma rukama postavit dvoumetrovou sochu Felí v Atomově obleku. slintám blahem

#11 redwing19 #23 HellTsuku
webmaster
4.6.2015 | 21:04:38
fincik

No bohužel souhlasím. Třetí řada byla nejslabší. Jasně no, pokud někdo vyhledává romantiku, tak byl asi spokojenej. Nicméně do akčního seriálu bych to necpal. Felicity se mi totálně zprotivila. Z vtipný holky se stala ubrečená káča.

4.6.2015 | 21:13:13
komja

Moje hodnocení si ten seriál musí zasloužit, protože hodnotit všechno na co se koukám to bych se musel zbláznit :D a přidávám se k „haterům“ třetí série stála leda tak za zlámanou grešli, ale mě přišlo, že to začalo už v tý druhý sérii jen to nebylo tak výrazný ;)

4.6.2015 | 21:17:24
ValdaM

Jako taky myslím, že to nebylo tak hrozný. Nějakej díl nebyl úplně EPIC jako jinej, ale stejně jako všude je potřeba posunuvat se dál. Tady ty rozbroje dokola-kolem mám pocit řeší ti stejní lidi:-D

4.6.2015 | 21:20:49
Ellennnka

je teda zajímavé, že v zahraničí sklízí relativní úspěch :-D

#10 MrGandy
4.6.2015 | 21:32:17
pindajara

Podle mě, jak mid-season, tak i finále byly jedny z nejlepších dílů celý série. Samozřejmě nesmím zapomenout na 1. díl celé série, crossover a díl věnovanej Felicity, protože to byly taky skvělý díly. Jako nejhorší bych určitě zvolil 7., 11. a 13. díl, tyhle díly byly to nejslabší co mohli scénáristi napsat.

4.6.2015 | 21:37:47
deadpool

je az neuveritelne jak mi dokazali zprotivit felicity..... jestli uslysim ten jeji ubreceny typ hlasu i ve 4 sezone v kazdem dilu tak asi taky zacnu plakat

5.6.2015 | 5:17:37
MrGandy

#7 Ellennnka: Kde prosím tě v zahraničí sklízí úspěch? Když čtu zahraniční weby, tak vidím: „Tato epizoda byla nejnudnější“, „3 série byla ta nejhorší“, „Sezóna 3 šla hodně dolů“, „Jsem velký fanda Arrowa, ale pokud bych ho měl ohodnotit, měl by to nejnižší hodnocení“…

Tohle já nacházím v anglických diskuzích. Jestli někde v Ugandě sklízí relativní úspěch, to nevím. Ale v anglicky mluvích zemích je to vyvážené a nějaký úspěch mezi diváky opravdu nesklízí.

O jakém zahraničí tedy píšeš ty?

#19 Ellennnka
5.6.2015 | 7:58:18
redwing19

#3 téčko171: Aký hateri prosím ťa? To aký looser vymyslel ten termín? Keď sa 90% ľudí zhodne, že bola táto séria najhoršia, nie len kvôli Felicity a jej telenoveláckym hereckým výkonom, tak to pár dielov nezachráni. Miestami tam boli totálne nezmysli, ktoré som už vypustil z hlavy. Prepáč a Felicity v obleku, to ako fakt? Rey ten oblek vymyslel a ešte v tej dobre mal sem tam problémy ho kontrolovať poriadne a ona si letí chytí svojho milovaného a bezpečne s ním pristane, tak to je hardcore teda. A nehovor mi, že je to comics a človek nemá nad tým moc rozmýšľať, ale keď sa snažia 2 série točiť seriál realisticky, tak si človek na to zvykne a keď to v tretej sérií totálne zoserú a opustia všetko na čom stavali, tak to proste fanúšika sklame…

#12 Murphynos #13 téčko171 #15 Jokerinko
5.6.2015 | 8:46:33
Murphynos

#11 redwing19: Já myslím, že to myslí trošku jinak. Asi tahle série byla nejhorší (hodnocení mluví za vše), ale i tak si tento seriál udržel vysoký standart. Když by takto natočená série byla první, tak jsou všichni nadšení, ale bohužel je srovnávána s téměř dokonalou 2. sérii, což je trošku krátkozraké

#13 téčko171
5.6.2015 | 9:22:53
téčko171

#11 redwing19: Hejtři jako jsi ty, hejtři, kteří umí jen a jenom hejtovat a nevydí to žužu ňuňu hluboký SUPER který se skrývá pod OLIVEROVÝM chtivím pohledem na FELICITY a to pokaždé!§ Felicity je prostě bohině, je to chytrá, vtipná a cytlivá sexi ajťačka a i kdybys jí dal řídit třeba raketoplán na Marz, tak to v pohodě zvládně a ještě u toho bude zamilovaně koukat na fotku Olivera!!!§§

#12 Murphynos: Opět lžeš, tahle série byla ze všech nejvíc božínkovská a to kvůli OLICITY!!§

Hodně jsem se tentokrát snažil, takže jestli už tohle není fakt nápadný, tak už nic. :)

#14 JuRas #16 PlaNko #18 Lucifrid #20 KevSpa #21 redwing19
webmaster
5.6.2015 | 10:04:15
JuRas

#13 téčko171: Tohle tady ty děcka nikdy nepochopí ;)

Hodnocení sice „průměrné“, všichni nadávají, přitom sledovanost nejvyšší… zajímavé…

#26 komja
5.6.2015 | 10:19:56
Jokerinko

#11 redwing19: Máš úplnú pravdu tiež nechápem tomu kroku producentov serialu , keď ťahali 2 série v realistickom smere a ptm takto doserú 3 sériu tím že začnú pchať komiksovosť do toho :)

P:S: Som fanúšik komiksov ale aj tak ma seriál skamal :(

5.6.2015 | 11:27:18
PlaNko

#13 téčko171: strašne sa smejem :D ľudia nechápu iróniu a už vôbec nie sakrazmus :D čo sa týka humoru by sme si asi dosť sedeli :D :D

5.6.2015 | 12:15:15
Anrycor

Zasekla jsem se v polovině série a ani nevím, jestli to někdy dokoukám. Asi až se budu hodně nudit.

5.6.2015 | 12:47:10
Lucifrid

#13 téčko171: Totálně jsi mě rozsekal. :D

#22 téčko171
webmaster
5.6.2015 | 12:50:57
Ellennnka

#10 MrGandy: budeš se divit, ale normálně o USA :-D Arrow finále např vyhrálo několik anket o nej. A rozhodně ne nejhorší.

5.6.2015 | 13:03:23
KevSpa

#13 téčko171: Snažit se zrovna na Arrowovi o sarkasmus, to je celkem odvážný krok. :D

#22 téčko171
webmaster
5.6.2015 | 13:20:17
redwing19

#13 téčko171: No ešte že tak, už som si myslel, že si načisto osprostel:-)

5.6.2015 | 14:08:23
téčko171

#18 Lucifrid:
#20 KevSpa: A sakra, vy jste mě tu našly. Mám s trollením utrum? :D

#24 KevSpa #26 komja
webmaster
5.6.2015 | 14:15:01
HellTsuku

#3 téčko171: Ano konečně někde kdo mi rozumí a kdo to mu rozumí, určitě ty nejlepší scény byli kde Felicity a Oliver na sebe zamilovaně koukali, myslím že zbytek postav by mělo už ze seriálu odejít a ty dva by tam měli zůstat

5.6.2015 | 16:16:34
KevSpa

#22 téčko171: Ne, jen pokračuj, tady můžeš. :D

webmaster
5.6.2015 | 18:55:32
Syrion93

Na Arrowa jsem byl neuvěřitelně natěšený. Hlavně když začínal, tak jsem se těšil na každou episodu, ale 3. řada byla vyloženě nejslabší. Dokonce jsem se na seriál přestal i chvilku dívat. No nezbývá než doufat, že další řada bude lepší i když pochybuju.

5.6.2015 | 19:15:09
komja

#14 JuRas: Protože už je to několikátá série a hlavně amíci maj rádi šunty/odpad jako byla tato série ;) už tady někdo psal, že první dvě série byli dělají úplně jinak a lidi si na to zvykli (já jsem jeden z nich) a proto nechtějí změnu co je pro ně k horšímu :P
#22 téčko171: spíš bych řekl, že když se budeš držet dál od seriálů co zpravují oni tak budeš v poho ;) :)

#27 téčko171 #28 Pišta Hufnágl
5.6.2015 | 21:49:12
téčko171

#26 komja: Naštěstí seriály, které spravují ony, jsou natolik kvalitní, obsahově i divácky, že mi za trollení nestojí a nešlo by to, ani kdybych chtěl.

webmaster
5.6.2015 | 22:06:12
Pišta Hufnágl

#26 komja: Na co bude seriálům zpravodajství od nějakých dvou fiflen?

6.6.2015 | 9:18:04
Uchvatitel

No tak nejhorší série celého seriálu druhá série bomba takže sem čekal víc no aspoň vím že na další sérii se nemám těšit . U scén kdy Felicity neustále brečela nebo spíš řvala sem měl chut rozmlátit notebook a ty rádoby romantické scény at si je vezmou a strčí si je do nějaký španělský telenovely zkrátka tato série se rovná odpad a dva nebo tři díly to nezachrání

6.6.2015 | 9:42:54
Scenárista s veľkým S

No na edne sú aj užívatelia ktorí seriály hodnotiť nevedia pretože sa neopovážia dať zlu známku svojmu favorit seriálu

6.6.2015 | 10:23:43
Baltik

Zásadně nehlasuji.

6.6.2015 | 12:01:01
Orea

já hodnotím jen to, co mi stojí za to hodnotit – většinou když mě něco hodně nadchne, nebo naopak hodně nas**e :-D tady bych ty průměry trochu srazila, ale nestálo mi za to se rozčilovat :-)

Pokud si chcete zlepšit náladu po zpackaném Arrowovi, tak doporučuju naprosto peckovní Peaky Blinders :-)
http://www.edna.cz/peaky-blinders/
https://www.youtube.com/watch?…

6.6.2015 | 20:59:47
Wayshan

Arrow se stal mým nejoblíbenějším seriálem a to kvůli opravdu svéráznému stylu a propracovanému scénáři. První a i druhá série mi přišly opravdu skvělé. Když ale koukám na tu třetí, tak je mi z některých dílů a zejména závěru opravdu smutno. Vedle ubrečené Felicity, kterou jsem nemusel už před třetí sérií a několika dějových karambolů za to ale hlavně mohlo to, že se prostě a jednoduše opustilo od fungujícího a zavedeného stylu. Ve třetí sérii Arrow skončil a začalo cosi, co se ani nedá pořádně nazvat. Oliver bez svého Robinhoodovského stylu mi už nepřijde tak sympatický jako dřív a to samé platí i o jeho společnících. Snad nejzajímavějšími z celé série byly zápletky týkající se Malcolma.

Jo a na závěr… vím, že tu většina Laurel moc nemusí, ale jsem fakt jedinej, kdo by ji s ním viděl raději než s Felicity?

8.6.2015 | 2:49:52
Schellby

Dlouho přemýšlím zda mám vůbec něco napsat, protože vím, že když někdo kritizuje můj oblíbený seriál, tak jsem na něj naštvaný. Ale Arrow je, nebo možná spíš byl také můj oblíbený seriál, tak proč ho tak zku***li? První řada byla prostě super a třetí jako by psal šimpanz za pochodu. Nechci jen nadávat i když mě to pěkně štve, ale třetí řada obsahuje tolik nelogických věcí a zápletek, že nevím, zda mám ještě chuť někdy koukat na čtvrtou řadu. Toto píšu celkem dlouho po zhlédnutí posledního dílu, takže už ten zmatený děj nemám zas tak v živé paměti, ale dokáže mi někdo vysvětlit třeba proč Malcolm zneužil Theu k zabití Sáry? Proč když byla Thea mrtvá, tak jí Malcolm nechtěl nechat strčit do těch pramenů, protože by jí to změnilo natolik, že by to už nebyla ona a radši ať zůstane mrtvá. Když pak vyskočila z tý vody a byla teda úplně jiná (asi tak 5 minut)… Pak si z nějakého důvodu pamatovala Malcolma, ale ne Olivera (taky asi jen 5 minut) a pak se všechno vrátilo do normálu… Kdybych se tu měl ptát na všechny nejasnosti, tak v podstatě jen můžu opsat scénář celé třetí řady a za něj jen napsat otazník… :/

#35 Baltik
22.6.2015 | 2:28:56
Baltik

#34 Schellby: Malcolm ji zneužil, aby donutil Olivera se přiznat k vraždě Sáry. A aby následně bojoval a porazil Ra'se. Malcolm si byl jistý, že jen Oliver ho dokáže porazit a pouze kvůli Thee to taky Oliver udělal. Malcolm to udělal, protože po něm Ra's šel kvuli undertaking, to je proti zákonům ligy a měl být za to potrestán. Proto taky Sára dostala za úkol najít a sledovat(zabít) Malcolma.

26.6.2015 | 19:21:20
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav překladu

Epizoda S06E02: Tribute

cz100%
DOKONČENO
en100%
DOKONČENO

Překlad: CWzone.cz

Překlad sedí na verze Arrow:

  • … S06E02 HDTV x264-LOL
  • … S06E02 720p HDTV X264-DIMENSION
  • … S06E02 1080p WEB-DL

Po zhlédnutí epizody nezapomeňte díl ohodnotit. Vyjádřit svůj názor k tomuto dílu můžete v tomto fóru.

Podpoř nás ve finále Křišťálové lupy

Nedovol, aby nám chodci sežrali Ednu. Hlasuj pro Ednu. 

Podpoř nás ve finále Křišťálové lupy 2017 v kategoriích Zájmové weby a Cena popularity.

Hlasuj pro Ednu!

Reklama

Co nás čeká a nemine

Co nás čeká v 1. - 3. díle?

Co nás čeká v 1. - 3. díle?

Dlouho očekávaný cliffhanger bude konečně vyřešen. Oliver se bude snažit starat o svého syna a Dinah se naplno ujme role Black Canary.

Nejlepší epizody šesté série

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás